14 εισβολές στο LinkedIn που θα τριπλασιάσουν το μέγεθος του δικτύου σας σε δύο εβδομάδες

14 εισβολές στο LinkedIn που θα τριπλασιάσουν το μέγεθος του δικτύου σας σε δύο εβδομάδες

September 30, 2022 0 Von admin

Το LnkedIn είναι φοβερο.

Όταν πρόκειται για δικτύωση με επαγγελματίες, απλά δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να κάνετε παρέα.

Όχι Snapchat. Όχι Facebook. Όχι το Instagram.

Το LinkedIn είναι το μαρμελάδα των επαγγελματιών.

Το LinkedIn είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να προσελκύσετε επαγγελματίες χρήστες που ασχολούνται σοβαρά με τα πράγματά τους.

Σχεδόν κάθε επαγγελματίας στον πλανήτη έχει προφίλ LinkedIn.

Αυτή η μεγάλη βάση χρηστών καθιστά το LinkedIn ιδανική πλατφόρμα για την εμπορία προϊόντων και υπηρεσιών B2B.

Αλλά εδώ είναι το θέμα. Πρέπει να αναπτύξτε το δίκτυό σας ώστε αυτές οι προσπάθειες μάρκετινγκ να είναι αποτελεσματικές.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω τις εισβολές του LinkedIn που θα τριπλασιάσουν το μέγεθος του δικτύου σας, το οποίο με τη σειρά του θα οδηγήσει σε περισσότερη αφοσίωση, μετατροπές και έσοδα.

Αυτό το άρθρο, με άλλα λόγια, αφορά το ότι κερδίζετε περισσότερα χρήματα.

Η ανάπτυξη του δικτύου σας στο LinkedIn είναι πώς συμβαίνει.

1. Συμπεριλάβετε εικόνες στις αναρτήσεις

Αυτό μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά είναι πολύ σημαντικό στο LinkedIn συγκεκριμένα.

Δεν είναι μυστικό ότι οι εικόνες αυξάνουν την αφοσίωση στις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο LinkedIn, η έρευνα δείχνει ότι συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας αυξάνει τις προβολές 11x.

πάνω από 25 εκατομμύρια χρήστες linkedin

Αυτό σημαίνει χρειάζεστε μια φωτογραφία κεφαλίδαςφωτογραφία προφίλ και φωτογραφίες σε όλες τις αναρτήσεις που δημοσιεύετε για να μεγιστοποιήσετε την εμφανισιμότητα του προφίλ σας.

Ωστόσο, δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε απλώς οποιεσδήποτε εικόνες. Πρέπει να σχετίζονται με το κοινό-στόχο σας, οπότε θα πρέπει να καταλάβετε ποιο είναι αυτό το κοινό.

Ας ασχοληθούμε με αυτό το σημείο.

2. Φροντίστε το κοινό σας

Γνωρίζετε τι θέλει, τι αρέσει, χρειάζεται και τι θα επωφεληθεί το κοινό σας στο LinkedIn;

Το δίκτυο του καθενός είναι διαφορετικό, αλλά μπορείτε να κάνετε μερικές υποθέσεις με βάση τα δεδομένα.

Για παράδειγμα, το comScore ανέλυσε τη δημογραφική σύνθεση κάθε δικτύου κοινωνικών μέσων. Αν και το LinkedIn είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα μεταξύ ενηλίκων ηλικίας 30 ετών και άνω, οι νεότεροι Millennials τείνουν να το αποφεύγουν.

ηλικίες χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως είστε μοντέρνοι όπως το BuzzFeed σε αυτό το δίκτυο. Μια παραδοσιακή προσέγγιση θα πρέπει να λειτουργεί μια χαρά σε αυτούς τους επαγγελματίες.

Δημιουργήστε ποιοτικούς δυνητικούς πελάτες στο LinkedIn δημοσιεύοντας μοναδικό και λογικό περιεχόμενο που ενθαρρύνει τα κλικ.

Μια premium ή επί πληρωμή συνδρομή στο LinkedIn σάς παρέχει ένα ισχυρό σύνολο δεδομένων σχετικά με το ποιος βλέπει το προφίλ σας, διαβάζει τις αναρτήσεις σας και αλληλεπιδρά μαζί σας. Είναι λογικό να αναλύουμε αυτές τις μετρήσεις από καιρό σε καιρό.

Είτε κοιτάτε τα δεδομένα είτε όχι, υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να κάνετε — να γνωρίσετε το δίκτυό σας.

Αλληλεπιδράστε, στείλτε μήνυμα, κάντε like, ακολουθήστε, δημοσιεύστε και σχολιάστε. Θα αποδώσει καθώς θα γνωρίσετε το δίκτυό σας σε πιο προσωπική βάση.

3. Δημιουργήστε μια ομάδα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επεκτείνετε το δίκτυό σας είναι να δημιουργήσετε μια εστιασμένη ομάδα LinkedIn. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για συγκεκριμένα θέματα και θα σας δώσει μια πλατφόρμα για τις δημοσιεύσεις σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των ομάδων LinkedIn είναι η δυνατότητα κοινής χρήσης πληροφοριών με άτομα χωρίς να χρειάζεται να τις προσθέσετε ως συνδέσεις.

Δημιουργία ομάδας είναι ένα φοβερό πρώτο βήμα για να ανατινάξετε το δίκτυό σας με εκπληκτικό τρόπο.

4. Προσλάβετε τους υπαλλήλους σας

Εάν η επιχείρησή σας έχει υπαλλήλους, θα θέλετε να τους προσελκύσετε στο LinkedIn για να αναδείξουν την εταιρική σας κουλτούρα και να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του δικτύου σας.

Οι αφοσιωμένοι υπάλληλοι βελτιώνουν επίσης τα έσοδα της εταιρείας σας. Πως? Δείτε αυτά τα οφέλη του εργαζομένων με υψηλή αφοσίωση.

Όταν οι υπάλληλοί σας είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυό σας και συμμετέχουν ενεργά, αυξάνετε σημαντικά την προσέγγιση χρηστών των αναρτήσεών σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσουν τη σελίδα της επιχείρησής σας ως τον τρέχοντα εργοδότη τους και θα ακολουθήσουν αυτόματα τη σελίδα σας.

Ενίσχυση της αφοσίωσης στο LinkedIn πρέπει να συμβεί κοντά στο σπίτι — με τους υπαλλήλους σας.

5. Συνδεθείτε με τους πελάτες

Οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι επίσης εξαιρετικοί υποστηρικτές της επωνυμίας. Το LinkedIn παρέχει εργαλεία προγραμματιστών που σας επιτρέπουν να προσθέσετε ένα κουμπί „Ακολουθήστε“ στον ιστότοπό σας.

κουμπί παρακολούθησης εταιρείας

Αυτές οι συνδέσεις πελατών είναι πολύ πιθανό να σας υποστηρίξουν για δεξιότητες και να μοιραστούν τις αναρτήσεις σας στους κύκλους τους.

Επίσης, η προσθήκη του κουμπιού LinkedIn Follow στον ιστότοπό σας σάς βοηθά να δημιουργήσετε ένα ευρύτερο δίκτυο για να επεκτείνετε το δίκτυό σας πέρα ​​από το LinkedIn.

6. Κοινή χρήση βίντεο

Το περιεχόμενο βίντεο αυξάνει την αφοσίωση στο διαδίκτυο, ειδικά όταν χρησιμοποιείται για σκοπούς μάρκετινγκ. Αυξάνει επίσης τις μετατροπές κατά 80 τοις εκατό.

Αυτή τη στιγμή, το βίντεο είναι τεράστιο. Και η ιστορία δεν είναι διαφορετική στο LinkedIn.

βίντεο μάρκετινγκ infographic

Η προσθήκη βίντεο στις αναρτήσεις σας στο LinkedIn κάνει το προφίλ σας πιο δελεαστικό για τους επισκέπτες και προσελκύει περισσότερες προβολές.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναμεταδοθούν σε λιγότερο χρόνο, έτσι θα αναπτύξετε το δίκτυό σας πιο γρήγορα.

7. Παρακολουθήστε το LinkedIn Analytics σας

Τα αναλυτικά στοιχεία δεδομένων είναι ο μόνος τρόπος για να γνωρίζετε πραγματικά πώς είναι κάθε διαδικτυακή καμπάνια και το LinkedIn δεν διαφέρει.

Αν και δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τις προβολές του LinkedIn μέσω του Google Analytics ή του SEMrush, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε μέσω των εσωτερικών αναλυτικών στοιχείων του ιστότοπου.

linkedin δέσμευση

Το Next Web έχει ήδη ένα εξαιρετικό άρθρο με λεπτομέρειες ποια αναλυτικά στοιχεία του LinkedIn είναι διαθέσιμα και πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά, οπότε δεν θα εμβαθύνω πολύ σε αυτό εδώ.

Αυτό που θα σας πω είναι ότι είναι πολύ καλή ιδέα να εξάγετε αυτές τις μετρήσεις στο δικό σας υπολογιστικό φύλλο ή βάση δεδομένων και να τις παρακολουθείτε εκτός σύνδεσης σε συνδυασμό με άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επισκεψιμότητα ιστού.

8. Ξεκινήστε τις συνομιλίες με τις τρέχουσες συνδέσεις

Δεν έχει νόημα να δημιουργήσετε το δίκτυό σας εάν δεν ασχολείστε με τις τρέχουσες συνδέσεις σας. Η ενασχόληση με το τρέχον δίκτυό σας σάς επιτρέπει να βλέπετε ποιος είναι ενεργός και ποιος μπορεί να είναι ψεύτικος.

Οι ψεύτικοι ακόλουθοι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορούν επηρεάζουν αρνητικά την εικόνα της επωνυμίας σαςτόσο από ανθρώπους όσο και από αλγόριθμους, ένα πρόβλημα που συζητώ με περισσότερες λεπτομέρειες στο blog μου.

Συνοπτικά, σπαταλάτε πολύτιμα χρήματα μάρκετινγκ για χαμηλότερες αποδόσεις όταν ασχολείστε με φάρμες κλικ και άλλα ψεύτικα προφίλ. Ακολουθεί ένα infographic για να οδηγήσετε το σημείο στο σπίτι.

ψεύτικους χρήστες του διαδικτύου

9. Συνδέστε το LinkedIn στο ιστολόγιό σας

Στο WordPress, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn για να μοιράζεστε αυτόματα τις αναρτήσεις σας χρησιμοποιώντας την προσθήκη Jetpack.

ρυθμίσεις κοινής χρήσης

Αυτό είναι ένα βασικό συστατικό των προσπαθειών βελτιστοποίησης του ποσοστού μετατροπής στο διαδίκτυο, καθώς βοηθάει τους πιθανούς πελάτες να οδηγήσουν βαθύτερα στη διοχέτευση πωλήσεών σας. Η δημιουργία δυνητικών πελατών είναι μια σημαντική πτυχή του LinkedInσε περίπτωση που δεν έχετε δώσει σημασία.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε ήδη το Jetpack, ειλικρινά δεν ξέρω τι κάνετε στη ζωή σας.

10. Δημιουργήστε σελίδες βιτρίνας LinkedIn

Ο Chris Raulf έγραψε μια υπέροχη ανάρτηση για το Social Media Examiner Το LinkedIn παρουσιάζει σελίδες για επιχειρήσεις.

Ενώ το προφίλ και η σελίδα της εταιρείας σας είναι ένα βιογραφικό, Η σελίδα της έκθεσης σας είναι το χαρτοφυλάκιό σας στο LinkedIn.

Αυτές οι σελίδες σάς επιτρέπουν να είστε δημιουργικοί και να εστιάσετε πραγματικά σε θέματα βελτιστοποιημένα για SEO. Γεμίστε τις σελίδες της έκθεσης με πολύτιμο και συναρπαστικό περιεχόμενο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των ατόμων που πραγματοποιούν αναζήτηση μέσω του LinkedIn, του Pulse και άλλων πλατφορμών με τις οποίες συνδέονται.

Να θυμάστε ότι το LinkedIn είναι ένας ιστότοπος που έχει πρόσβαση κυρίως από επιτραπέζιους υπολογιστές, οπότε μην είστε άσκοποι. επιλέξτε οπτικό περιεχόμενο πλούσιο σε μέσα με δυνατότητα κλικ.

κινητό εναντίον επιτραπέζιου υπολογιστή

11. Προσθέστε τη σελίδα LinkedIn στην υπογραφή του email σας

Αν και φαίνεται πιο σέξι να προσθέτετε ένα προφίλ Twitter ή Snapchat στην υπογραφή του email σας, το LinkedIn είναι το σημείο όπου θέλετε να κατευθύνετε τις επιχειρηματικές επαφές σας.

Αυτό τους επιτρέπει να ερευνήσουν την εταιρεία σας και να μάθουν περισσότερα για την επωνυμία σας σε επαγγελματικό πλαίσιο.

Αν και ό,τι κάνετε στο διαδίκτυο πρέπει να αφηγείται μια συνεκτική ιστορία επωνυμίας, το LinkedIn είναι ένα επαγγελματικό δίκτυο όπου οι πωλήσεις B2B κυριαρχούν.

Το LinkedIn είναι ένα μέρος για να συνδεθείτε με επιχειρηματικούς εταίρους, πελάτες και άλλους σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Το Twitter και το Snapchat είναι μέρη για να συνδεθείτε με τους καταναλωτές, επομένως είναι καλό να συμπεριλάβετε αυτά τα προφίλ στις επικοινωνίες με το ευρύ κοινό, αλλά οι επιχειρηματικοί εταίροι θα πρέπει να έχουν ξεχωριστή είσοδο στη διοχέτευση μετατροπής.

12. Δημοσιεύστε τακτικά στο Pulse

Η Pulse είναι μια επωνυμία LinkedIn που αγοράστηκε για να επεκτείνει το προφίλ της για κινητά. Αυτήν τη στιγμή είναι εγκατεστημένο στο 0,13 τοις εκατό των συσκευών Android, συμπεριλαμβανομένης της προεγκατάστασης στο Samsung Galaxy S7. Αυτή η εφαρμογή συγκεντρώνει ειδήσεις από όλο τον ιστό, αλλά μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε μια ανάρτηση στο Pulse μόνοι σας.

Επισκεφτείτε το LinkedIn Pulse για να συντάξετε μια ανάρτηση ιστολογίου και να τη δημοσιεύσετε. Η διατήρηση μιας σταθερής ροής περιεχομένου στο Pulse σάς παρέχει μεγαλύτερη έκθεση στο κοινό του LinkedIn, ειδικά σε κινητές συσκευές.

Αφού ο κόσμος ξοδεύει όλο και περισσότερος χρόνος σε κινητές συσκευέςαυτός ο χρόνος έχει επισκιάσει τον χρόνο που ξοδεύουν σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

χρόνος που αφιερώνεται στο κινητό

13. Χρονομετρήστε τις αναρτήσεις σας με σύνεση

Δεδομένου ότι το LinkedIn έχει διαφορετικό κοινό από το Facebook, το Pinterest, το Twitter και το Google+, οι καλύτερες ώρες για ανάρτηση είναι επίσης διαφορετικές. Θέλετε να χρονομετρήσετε τις αναρτήσεις σας στο LinkedIn για αυτό που είναι ευρέως γνωστό στη ραδιοφωνική επιχείρηση ως „χρόνος οδήγησης“.

κοινοποιήστε την κατάλληλη στιγμή

Η αρχή και το τέλος της εργάσιμης ημέρας ενός τραπεζίτη είναι οι ιδανικές ώρες για ανάρτηση στο LinkedIn (7 π.μ. έως 9 π.μ. και 5 μ.μ. έως 6 μ.μ.).

Ενώ η ώρα της ημέρας είναι σημαντική, έχει σημασία και η ημέρα που δημοσιεύετε. Τα Σαββατοκύριακα είναι άσχημα και όλοι παθαίνουν περιστασιακά ένα κρούσμα του πυρετού της Δευτέρας ή της Παρασκευής, επομένως η Τρίτη, η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι ημέρες της εβδομάδας που οι άνθρωποι επικεντρώνονται περισσότερο στη δουλειά.

καλύτεροι χρόνοι σύνδεσης για κοινή χρήση

Πηγή εικόνας

Παρακολουθήστε παλιές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και δώστε προσοχή στο πώς χειρίζεται ο πατέρας ή το αφεντικό μια εφημερίδα. Αυτές είναι οι φορές που οι άνθρωποι διαβάζουν το LinkedIn.

14. Δημιουργήστε μια αγγελία εργασίας

Η αναζήτηση εργασίας είναι μια από τις πιο δημοφιλείς χρήσεις του LinkedIn.

Προφανώς, λοιπόν, η ανάρτηση μιας εργασίας στον ιστότοπο θα σας τραβήξει την προσοχή από τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες και θα σας δώσει την ευκαιρία να δικτυωθείτε.

Δεδομένου ότι τα σπίτια του LinkedIn συνεχίζονται για 1 στους 3 υπαλλήλους, είναι λογικό να το χρησιμοποιείτε μόνο ως εργαλείο για να βρείτε τα κατάλληλα άτομα για να εργαστείτε στην επιχείρησή σας.

Και υπάρχουν οφέλη από την απόσπαση μιας θέσης πέρα ​​από την πλήρωση μιας θέσης. Μια αγγελία εργασίας σας δίνει κάποια επιπλέον έκθεση και συνήθως στέλνει ένα μήνυμα ότι η επιχείρησή σας πηγαίνει καλά.

συμπέρασμα

Το LinkedIn είναι ένα εξαιρετικό μέρος για δικτύωση με άλλους επαγγελματίες που θα μπορούσαν να γίνουν επιχειρηματικοί εταίροι, πελάτες ή ακόμα και υπάλληλοι.

Αν και δεν έχει το φλας και την πίτσα των προσωπικών ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Snapchat και το Instagram, το LinkedIn είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για τη διάδοση επαγγελματικών πληροφοριών και την εξυπηρέτηση ενός κοινού B2B.

Η ανάπτυξη του δικτύου σας στο LinkedIn θα βοηθήσει στην αύξηση των εσόδων πελατών. Έτσι, παρόλο που θα συλλέξετε λιγότερους δυνητικούς πελάτες, κάθε δυνητικός πελάτης θα έχει πολύ υψηλότερη αξία διάρκειας ζωής από αυτούς που βρέθηκαν μέσω άλλων πηγών.

Ποια hacks του LinkedIn χρησιμοποιείτε για να αναπτύξετε το δίκτυό σας;

Θέλετε να μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση στο Pinterest; Χρησιμοποιήστε αυτήν την εικόνα.

14 εισβολές στο LinkedIn που θα τριπλασιάσουν το μέγεθος του δικτύου σας σε δύο εβδομάδες