Χτίζοντας Γέφυρες – Cheers to 21 Years!  – Ινστιτούτο Μπύρας

Χτίζοντας Γέφυρες – Cheers to 21 Years! – Ινστιτούτο Μπύρας

März 16, 2023 0 Von admin

Αυτόν τον μήνα γιορτάζω 21 χρόνια εργασίας για το Ινστιτούτο Μπύρας. Στον κλάδο της μπύρας, τα 21 χρόνια είναι ένας ιδιαίτερος αριθμός γιατί είναι ένα από τα πιο περιζήτητα και διάσημα ορόσημα για έναν ιδιώτη – την ημέρα που μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο σας αλκοολούχο ποτό ως ενήλικας σε νόμιμη ηλικία.

Ο όρος «ενηλικίωση» μου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτομαι τον αριθμό 21, έτσι σήμερα, μοιράζομαι μερικές από τις αναμνήσεις, τα λόγια σοφίας, τις εμπειρίες και τους ανθρώπους που βοηθούν να γίνει η μπύρα μια από τις καλύτερες βιομηχανίες στον κόσμο.

Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν είναι δουλειά

Στις αρχές των 20 μου, μετακόμισα στην Ουάσιγκτον, χωρίς να καταλαβαίνω πλήρως τι είναι λομπίστες, πώς λειτουργούν οι εμπορικές ενώσεις ή τι σχέση είχε η πολιτική με την μπύρα. Απλώς σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να ζω και να εργάζομαι στην πρωτεύουσα του έθνους. Θυμάμαι έντονα ότι καθόμουν στη συνέντευξή μου με τον Jeff Becker, τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Μπύρας εκείνη την εποχή, και τον άκουγα να μιλάει με τόσο πάθος και ενθουσιασμό για την επιχείρηση μπύρας. Όσοι γνώριζαν τον Τζεφ ήξεραν ότι ήταν στρέιτ σουτέρ και γνήσιος «μπυρατζής». Του άρεσε να μιλάει για την μπύρα και να θρηνεί πόσους φόρους πληρώνουν οι πότες μπύρας. Μιλήσαμε για το πώς κυριαρχούσαν οι άνδρες στην επιχείρηση μπύρας και πάντα έλεγα: «Δεν ανησυχώ. Μεγάλωσα με τρία αδέρφια».

Ο Τζεφ δεν ήταν μόνο υπέρμαχος της μπύρας. Ήταν ένας μέντορας και φίλος που με δίδαξε για την πίστη, τη σημασία της καλλιέργειας σχέσεων και της χρήσης κάθε ευκαιρίας στο έπακρο. Δύο πράγματα που έλεγε πάντα και με έχουν κολλήσει όλα αυτά τα χρόνια είναι «αν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν είναι δουλειά» και «ευχαριστώ. είναι μια μόνιμη εντύπωση». Μέσα από τη δράση, ο Jeff έδειξε με συνέπεια στο προσωπικό του Ινστιτούτου Μπύρας και στη βιομηχανία ότι η power beer πρέπει να φέρει κοντά τους ανθρώπους.

Η παρασκευή ποιοτικής μπύρας είναι τέλεια επιστήμη!

Η παρασκευή μπύρας είναι μια τέλεια επιστήμη και ξεκινά με τους σπουδαίους συνεργάτες μας. Κατά τη διάρκεια του χρόνου μου στη βιομηχανία μπύρας, έχω γνωρίσει ανθρώπους σε όλη τη χώρα που εργάζονται σε όλα τα επίπεδα της διαδικασίας ζυθοποιίας. Έχω περιοδεύσει σε φάρμες λυκίσκου στην κοιλάδα Yakima και έχω μαζέψει κριθάρι στο Sunburst της Μοντάνα. Έμαθα πώς το λιωμένο γυαλί γίνεται μπουκάλι στο Τοάνο της Βιρτζίνια και πώς το φύλλο κουτιών μετατρέπεται σε κουτιά αλουμινίου στο Γκόλντεν του Κολοράντο. Έχω περάσει χρόνο με συναδέλφους μαθαίνοντας να παρασκευάζω μπύρα και γνώρισα από πρώτο χέρι τους εργατικούς άνδρες και γυναίκες που φτιάχνουν τις κρύες, δροσιστικές μπίρες που όλοι απολαμβάνουμε καθημερινά. Η μπύρα είναι μια ακμάζουσα και ανταγωνιστική βιομηχανία – περισσότεροι από δύο εκατομμύρια άνθρωποι οφείλουν τα προς το ζην στη βιομηχανία μπύρας, συνεισφέροντας περισσότερα από 331 δισεκατομμύρια δολάρια στην οικονομία των ΗΠΑ.

Οφείλω μερικές από τις πιο αξέχαστες εμπειρίες μου από τα τελευταία 21 χρόνια στη δουλειά σε αυτόν τον κλάδο, αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, οφείλω πολλές δια βίου φιλίες στην μπύρα. Η μπύρα μας έφερε κοντά και συνεχίζει να είναι μέρος της ζωής μας, ανεξάρτητα από το πού βρισκόμαστε τώρα. Αν έχω μάθει κάτι για την μπύρα, είναι ότι υπάρχει μια μπύρα για κάθε περίσταση και μια περίσταση για κάθε μπύρα! Σήμερα λοιπόν, ανεβάζω ένα ποτήρι στα 21 χρόνια σε έναν κλάδο που αγαπώ!

Για να υποβάλετε τη δική σας ιστορία Building Bridges with Beer, επισκεφτείτε https://buildingbeerbridges.com/.