Τα μεγαλύτερα λάθη αιθέριων ελαίων |  Young Living Blog

Τα μεγαλύτερα λάθη αιθέριων ελαίων | Young Living Blog

Januar 19, 2022 0 Von admin

Λάθος 5: Αγνοώντας τη δύναμη λεκέδων ορισμένων αιθέριων ελαίων

Τα αιθέρια έλαια είναι φανταστικά αρωματικά, επομένως είναι δεδομένο ότι θα θέλαμε να τα προσθέσουμε στη λοσιόν μας, στα ρούχα μας και στα σπρέι λευκών ειδών. Σε ποιον δεν αρέσει να περιβάλλει τον εαυτό του με καθαρές, ζεστές, ανακουφιστικές μυρωδιές;

Δυστυχώς, μερικές από αυτές τις καθαρές, ζεστές μυρωδιές προέρχονται από μερικά πολύχρωμα έλαια που μπορούν να λεκιάσουν το δέρμα και τα ρούχα. Καλά νέα – έχουμε την πλάτη σας! Θέλουμε να φαίνεστε τόσο υπέροχοι όσο μυρίζουν τα αιθέρια έλαιά σας, και ένα πρόσωπο σε μπλε απόχρωση tansy σε συνδυασμό με ένα jumper με στίγματα γιασεμί δεν πρόκειται να το κόψει. Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την ανάρτηση για να μάθετε ποια αιθέρια έλαια λερώνουν.

Θέλετε να παρακάμψετε τους αντιαισθητικούς λεκέδες σε σεντόνια και ρούχα; Αποφύγετε να κάνετε τα ακόλουθα όταν αντιμετωπίζετε πιο σκούρα λάδια:

  • Εφαρμόστε απευθείας στο δέρμα και ντυθείτε πριν απορροφηθεί το λάδι
  • Προσθήκη στο πλυντήριό σας
  • Χύσιμο σε ρούχα ή άλλα υφάσματα

Συμβουλή YL: Παρόλο που ορισμένα αιθέρια έλαια λερώνουν, άλλα βοηθούν στην αφαίρεση των καθημερινών λεκέδων. Δείτε το στικ αφαίρεσης λεκέδων DIY που τροφοδοτείται από αγνά αιθέρια έλαια!