Σύστημα περιποίησης δέρματος ART: Φυσικά ανανεωμένο, ανανεωμένο και λαμπερό δέρμα |  Young Living Blog Guide to a Essential Skincare Routine w/ Art®

Σύστημα περιποίησης δέρματος ART: Φυσικά ανανεωμένο, ανανεωμένο και λαμπερό δέρμα | Young Living Blog Guide to a Essential Skincare Routine w/ Art®

Juni 30, 2022 0 Von admin

Λάμψτε το επιπλέον μίλι

Θέλετε να προσθέσετε ακόμα περισσότερη αγάπη στο πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας σας; Προσθέστε τον ορό ανανέωσης ART στη ρουτίνα σας! Μπορείτε να προσθέσετε αυτόν τον ορό μετά τον γραφίτη σας ή στη θέση του γραφίτη εάν προτιμάτε να κρατάτε τα πράγματα απλά. Αφού πλύνετε το πρόσωπό σας με το ART Gentle Cleanser, απλώστε τον ορό στο πρόσωπό σας και αφήστε το χρόνο να απορροφηθεί. Συνέχεια με ART Light Moisturizer ή ART Intensive Moisturizer.

Τι κάνει το ART Renewal Serum;

  • Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα
  • Βοηθά στην απαλότητα και την λεία επιδερμίδα
  • Προωθεί τη φυσική λαμπερή επιδερμίδα και τη νεανική εμφάνιση

Ενώ η τήρηση μιας τακτικής ρουτίνας περιποίησης του δέρματος θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε βέλτιστα αποτελέσματα, μερικές φορές χρειάζεστε λίγη επιπλέον περιποίηση. Περιποιηθείτε το δέρμα σας με πρόσθετη ενυδάτωση με την ART Beauty Masque. Αυτή η μάσκα φύλλων έχει διαμορφωθεί με εξωτικά εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια που θρέφουν το δέρμα για να δημιουργήσουν μια φωτεινή, υγιή λάμψη.

Απλώστε σε καθαρό, στεγνό πρόσωπο και αφήστε το για 20 λεπτά. Μετά την αφαίρεση, χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί για να σκουπίσετε τυχόν υπολείμματα και, στη συνέχεια, συνεχίστε με ορό και ενυδατική κρέμα ανανέωσης ART.