Σφάλματα μεταφόρτωσης βίντεο – Billings σχεδίασης ιστοσελίδων MT SkyPoint Studios

Σφάλματα μεταφόρτωσης βίντεο – Billings σχεδίασης ιστοσελίδων MT SkyPoint Studios

März 12, 2023 0 Von admin

Κατά καιρούς μπορεί να προκύψουν σφάλματα μεταφόρτωσης βίντεο στο WordPress. Είναι αρκετά ενοχλητικό στην αντιμετώπισή τους και μπορούν να αποδοθούν σε πολλά διαφορετικά ζητήματα. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ έναν από τους ευκολότερους τρόπους αντιμετώπισης και επίλυσης σφαλμάτων μεταφόρτωσης βίντεο.

Λάβατε το ακόλουθο μήνυμα σφάλματος κατά τη μεταφόρτωση ενός βίντεο:

Απροσδόκητη απάντηση από τον διακομιστή. Το αρχείο μπορεί να έχει μεταφορτωθεί με επιτυχία. Ελέγξτε στη βιβλιοθήκη πολυμέσων ή φορτώστε ξανά τη σελίδα.

Αυτό το μήνυμα σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο είδος παρεμβολής στις ρυθμίσεις μεταφόρτωσης σχετικά με το μέγεθος ενός αρχείου που μπορεί να προστεθεί στον ιστότοπο. Οι διακομιστές έχουν όρια στο μέγεθος του αρχείου που μπορεί να μεταφορτωθεί. Μπορούμε να προχωρήσουμε στην προσαρμογή του αρχείου .ini, το οποίο είναι το αρχείο που σχετίζεται με μεγέθη που επιτρέπεται να τοποθετηθούν στον διακομιστή, ωστόσο, αυτό είναι τεχνικό και απαιτεί επεξεργασία του αρχείου διαμόρφωσης WP στο WordPress.

Μερικοί άνθρωποι που είναι τεχνικοί δεν θα έχουν πρόβλημα να το επεξεργαστούν ή να προσαρμόσουν άλλες ρυθμίσεις για να λειτουργήσει σωστά, ωστόσο, θέλουμε απλώς μια εύκολη λύση που θα λειτουργήσει για οποιονδήποτε.

Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, θα μοιραστώ μαζί σας ένα πρόσθετο που λειτουργεί πολύ καλά για να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις και να μας επιτρέψει να ανεβάσουμε το βίντεό μας. Πηγαίνετε λοιπόν στα πρόσθετα και προσθέστε νέα περιοχή και θα αναζητήσουμε τη συγκεκριμένη προσθήκη.

Λέγεται Μεταφορτώσεις μεγάλων αρχείων από άπειρες μεταφορτώσεις. Αναζητήστε στο πλαίσιο και εγκαταστήστε το. Το εικονίδιο έχει ένα μεγάλο μπλε B με το εικονίδιο της σελίδας. Τα σφάλματα μεταφόρτωσης βίντεο διορθώθηκαν με τις μεταφορτώσεις μεγάλων αρχείων

Ο πλήρης τίτλος της προσθήκης ονομάζεται Μεταφορτώσεις μεγάλων αρχείων – Αύξηση μέγιστου μεγέθους μεταφόρτωσης αρχείων. Υπάρχουν 60.000 ενεργές εγκαταστάσεις και 151 κριτικές πέντε αστέρων. Είναι συμβατό με την τελευταία έκδοση του WordPress και ενημερώθηκε πριν από δύο μήνες.

Κάντε κλικ στην εγκατάσταση τώρα σε αυτό το πρόσθετο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή ενεργοποίηση. Μόλις ενεργοποιηθεί η προσθήκη, μπορείτε να επιστρέψετε στη σελίδα όπου ανεβάζατε το βίντεό σας και να ανεβάσετε ξανά το βίντεο. Θα παρατηρήσετε τώρα ότι το βίντεο εγκαθίσταται αμέσως χωρίς προβλήματα.

Μου αρέσει πολύ αυτό το πρόσθετο επειδή δεν απαιτούνται ρυθμίσεις για προσαρμογή ή κάτι παρόμοιο. Απλώς πρέπει να εγκαταστήσετε την προσθήκη και στη συνέχεια τα βίντεό σας θα ανεβαίνουν χωρίς σφάλματα μεταφόρτωσης βίντεο.

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με το πώς να κάνετε τον ιστότοπό σας στο WordPress να λειτουργεί σωστά; Θα χαρώ να βοηθήσω! Έχω εκατοντάδες αναρτήσεις ιστολογίου σε αυτόν τον ιστότοπο σχετικά με το WordPress και εργάζομαι στο WordPress τα τελευταία 15 χρόνια.

Στείλτε μου μια γραμμή στη σελίδα επικοινωνίας μου που βρίσκεται εδώ ή καλέστε με στο 406-208-8733 και θα σας βοηθήσω το συντομότερο δυνατό!

Διαβάστε παρακάτω: Η φόρμα WordPress δεν λειτουργεί