Ο Bailey Διορίστηκε Γενικός Γραμματέας-Ταμίας της OPCMIA

Ο Bailey Διορίστηκε Γενικός Γραμματέας-Ταμίας της OPCMIA

März 17, 2023 0 Von admin

Το Γενικό Εκτελεστικό Συμβούλιο της OPCMIA διόρισε ομόφωνα τον Αντιπρόεδρο Richard A. Bailey ως Γενικό Γραμματέα-Ταμία, με ισχύ την 1η Φεβρουαρίου 2023. Διαδέχεται τον Kevin D. Sexton, ο οποίος θα γίνει Γενικός Πρόεδρος της OPCMIA την ίδια ημερομηνία.

Ο αδελφός Bailey εντάχθηκε στο OPCMIA Local 109, Akron Ohio το 1979 ως Μαθητευόμενος Τσιμεντοκτίστης. Μετά την αποφοίτησή του το 1982, εργάστηκε για διάφορους εργολάβους σκυροδέματος στην αγορά του Akron-Cleveland, υπηρετώντας ως Journeyman, Foreman και Steward.

Ο αδελφός Bailey διορίστηκε Διεθνής Διοργανωτής OPCMIA το 2000 από τον τότε Γενικό Πρόεδρο John Dougherty και έγινε Διεθνής Αντιπρόσωπος το 2005. Εξελέγη Αντιπρόεδρος από τους εκπροσώπους στη Διεθνή Συνέλευση του 2014 και επανεξελέγη το 2019. Έχει υπηρετήσει σε πολλές θέσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην OPCMIA, η πιο πρόσφατη ως Senior Trustee στο Local 577 CO-WY κατά τη διάρκεια της θητείας του.

«Ο αδελφός Μπέιλι είναι ένας εξαιρετικός συνδικαλιστής που είναι βαθιά αφοσιωμένος στην ευημερία των μελών μας», είπε ο εκλεγμένος Γενικός Πρόεδρος Σέξτον. «Η εμπειρία του και η ακεραιότητά του θα εξυπηρετήσουν καλά τα μέλη μας καθώς αναλαμβάνει το αξίωμα του Γενικού Γραμματέα Ταμία και ανυπομονώ να συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί του καθώς οδηγούμε το σωματείο μας στις καλύτερες μέρες του».

Ο αδελφός Μπέιλι και η σύζυγός του, Λίντα, έχουν τρία ενήλικα παιδιά και πολλά εγγόνια.