Ο μπαμπάς μου ήταν τόσο ωραίες κάρτες για τη γιορτή του πατέρα – Βιβλία Flying Eye

Ο μπαμπάς μου ήταν τόσο ωραίες κάρτες για τη γιορτή του πατέρα – Βιβλία Flying Eye

Mai 6, 2023 0 Von admin
Η γιορτή του πατέρα πλησιάζει στις 19 Ιουνίου! Για να γιορτάσουμε όλους τους μπαμπάδες που ήταν κουλ όπως ο μπαμπάς στο εικονογραφημένο βιβλίο του Keith Negley, μοιραζόμαστε τρεις εικονογραφημένες κάρτες που μπορείτε να εκτυπώσετε στο σπίτι για να χαρίσετε αυτή τη Γιορτή του Πατέρα.

Ο μπαμπάς σου ήταν ψύχραιμος; Αναρωτιέστε τι απέγινε η ροκ μπάντα του που έπαιζε, τις μέρες του skateboard; Ο μπαμπάς μου ήταν τόσο ψύχραιμος είναι η αστεία και αξιοσημείωτη ιστορία που δείχνει στα παιδιά πώς οι γονείς τους είναι ακόμα cool τελικά, ακόμα κι αν δεν είναι με τον ίδιο τρόπο!

Έχουμε τρεις όμορφες επιλογές καρτών για να διαλέξετε που έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας την όμορφη τέχνη μέσα στο βιβλίο. Μοιραστείτε μια από αυτές τις κάρτες με έναν μπαμπά που συνήθιζε να είναι ωραίος αυτή τη Γιορτή του Πατέρα και συνδυάστε τη με ένα αντίγραφο του υπέροχου παιδικού βιβλίου με εικόνες (εδώ) για ένα δώρο που γιορτάζει πόσο υπέροχος μπαμπάς είναι.

Βρείτε παρακάτω όλες τις κάρτες που είναι διαθέσιμες για λήψη και εκτύπωση. Συνιστούμε την εκτύπωση σε κάρτα για να σηκωθεί η κάρτα σας.

Υπάρχουν τρεις κάρτες για να διαλέξετε. Βρείτε δύο επιλογές για μια σπιτική κάρτα που μπορεί να χρωματιστεί, να ζωγραφιστεί ή να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε ένα κολάζ! Ή, επιλέξτε την επιλογή της κάρτας χρώματος για να παραλείψετε το βήμα χρωματισμού.

Λένε Χαρούμενη γιορτή του πατέρα με αυτή την κάρτα ενός μπαμπά και ενός παιδιού που παίζουν στην παιδική χαρά! Εικονογράφηση Keith Negley από εικονογραφημένο βιβλίο Ο μπαμπάς μου ήταν τόσο ψύχραιμος.

Αγαπάει ο μπαμπάς σου να τριγυρνάει στα μαϊμού μπαρ και να παίζει μαζί σου στο γυμναστήριο της ζούγκλας; Χρώμα-σε αυτή τη σκηνή από Ο μπαμπάς μου ήταν τόσο ψύχραιμος από τον Keith Negley για να φτιάξει μια κάρτα για τη γιορτή του πατέρα!

Μια κάρτα για τον μπαμπά που κάποτε ήταν κουλ – ροκάροντας, έκανε τατουάζ και οδηγούσε μοτοσικλέτα – και τώρα προτιμά μια μέρα έξω στη θάλασσα. Δείξτε σε έναν μπαμπά που τον αγαπούσε με αυτήν την εικόνα Ο μπαμπάς μου ήταν τόσο ψύχραιμος από τον Keith Negley. (Τύπωσε με έγχρωμο!)

Ο μπαμπάς μου ήταν τόσο ψύχραιμος

Κιθ Νέγκλεϊ

Τώρα, για πρώτη φορά στο χάρτινο βιβλίο, οι γονείς και τα παιδιά θα απολαύσουν και οι δύο να ασχοληθούν με αυτό το βιβλίο, που παρουσιάζεται στο μοναδικό στυλ του Negley, όπου οι λέξεις είναι ελάχιστες και οι συγκινητικές εικόνες μεταφέρουν πραγματικά την ιστορία.

«Ο Νέγκλεϊ χαράζει μια θέση εξερευνώντας ζητήματα αρρενωπότητας του 21ου αιώνα για μικρούς μάγκες, σε ειλικρινή και γραφικά εκλεπτυσμένα βιβλία με εικόνες που οι γονείς με το σχέδιο θα χαρούν να κρατήσουν στο σπίτι». -Οι Νιου Γιορκ Ταιμς