Ομορφιά από μέσα προς τα έξω: Τα οφέλη του κολλαγόνου εσωτερικής ομορφιάς |  Young Living Blog Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το κολλαγόνο εσωτερικής ομορφιάς

Ομορφιά από μέσα προς τα έξω: Τα οφέλη του κολλαγόνου εσωτερικής ομορφιάς | Young Living Blog Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το κολλαγόνο εσωτερικής ομορφιάς

Juni 16, 2022 0 Von admin

Εκτός από το θαλάσσιο κολλαγόνο τύπου 1, χρησιμοποιούμε επίσης κεραμίδιο ροδάκινου για την παροχή ενυδάτωσης στο δέρμα και τη μείωση της ξηρότητας. Το κεραμίδιο ροδάκινου μας προέρχεται φυσικά από ιαπωνικά ροδάκινα για να βοηθήσει στην προώθηση του λείου και λαμπερού δέρματος.

Τι άλλο μπορείτε να βρείτε στο Inner Beauty Collagen; Έχουμε συμπιέσει μερικές ίνες ταπιόκας για να υποστηρίξουμε το υγιές δέρμα εξισορροπώντας το μικροβίωμα του εντέρου, λίγη υπεροξειδική δισμουτάση (SOD) για αντιοξειδωτικά ένζυμα και υαλουρονικό οξύ για την υποστήριξη της ενυδάτωσης του δέρματος και τη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Επιπροσθέτως, υπάρχει επίσης μια παύλα Βανίλια planifolia περιλαμβάνεται λάδι. Στο τέλος, έχετε μια φόρμουλα χωρίς γλουτένη, μη ΓΤΟ, φιλική προς την κετογένεση που δεν περιέχει σάκχαρα, τεχνητά χρώματα, γεύσεις ή γλυκαντικά.

Οφέλη από το θαλάσσιο κολλαγόνο

Τι είναι λοιπόν το θαλάσσιο κολλαγόνο και γιατί επιλέξαμε ψάρια αντί για άλλες πηγές; Το θαλάσσιο κολλαγόνο είναι ένα κολλαγόνο τύπου 1 που προέρχεται με βιώσιμο τρόπο και χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Το κολλαγόνο τύπου 1 είναι ο πιο κοινός τύπος κολλαγόνου που βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα και παίζει σημαντικό ρόλο στα οστά, το δέρμα και τον συνδετικό ιστό. Το κολλαγόνο παράγεται φυσικά από το ανθρώπινο σώμα, εκτός από το ότι αυτή η ικανότητα αρχίζει να μειώνεται περίπου στην ηλικία των 30 ετών, γι‘ αυτό και τα συμπληρώματα κολλαγόνου έχουν γίνει πολύ αγαπημένα για τους λάτρεις της φροντίδας του δέρματος!