Οι κίνδυνοι του ελέγχου παρασίτων DIY

Οι κίνδυνοι του ελέγχου παρασίτων DIY

April 23, 2023 0 Von admin

Το να βλέπετε στοιχεία για σφάλματα γύρω από το σπίτι σας μπορεί να είναι ανησυχητικό. Είτε εντοπίσετε μια κατσαρίδα είτε μια σφηκοφωλιά, κοριούς ή μυρμήγκια, ένα πράγμα είναι σίγουρο – θέλετε να βγουν έξω και θέλετε να βγουν γρήγορα.

Μερικοί άνθρωποι θα καλέσουν έναν επαγγελματία ελέγχου παρασίτων όπως το Modern Pest για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Αλλά οι λάτρεις του „Do-It-Yourself“ (DIY) είναι πιθανό να πάρουν ένα φυτοφάρμακο από ένα κοντινό κατάστημα και να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν την προσβολή μόνοι τους. Αλλά μπορεί να υπάρχουν κίνδυνοι για τον έλεγχο παρασίτων DIY;

Ως εκπαιδευμένοι και αδειοδοτημένοι επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας στον τομέα, η ομάδα της Modern γνωρίζει τους κινδύνους που ενέχει η καταπολέμηση των παρασίτων. Οποιαδήποτε προσπάθεια DIY να διώξετε τα οικιακά παράσιτα χωρίς προσεκτικό σχεδιασμό και κατάλληλη προετοιμασία μπορεί εύκολα να αποτύχει.

Έχουν σημειωθεί διάφορα περιστατικά όπου οι ιδιοκτήτες σπιτιού υπέστησαν σωματικές βλάβες, κατά λάθος προκάλεσαν ζημιές στην περιουσία τους και προκάλεσαν ακόμη και πυρκαγιές ενώ προσπαθούσαν να απαλλαγούν από μια προσβολή.

Σίγουρα δεν θέλετε ένα μικροσκοπικό πλάσμα να κάνει τον όλεθρο στη ζωή σας.

Ακολουθεί μια λεπτομερής σύγκριση του επαγγελματικού και του DIY ελέγχου παρασίτων που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε γιατί είναι σημαντικό να αφήσετε αυτή τη δουλειά στους επαγγελματίες.

Ρίσκα υγείας

Οι επαγγελματίες ελέγχου παρασίτων γνωρίζουν πώς να εφαρμόζουν με ασφάλεια υλικά στις μικρότερες ποσότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση του προβλήματός σας. Ξέρουν ακριβώς πού να στοχεύσουν τα παράσιτα για να τα σταματήσουν στα ίχνη τους.

Η εφαρμογή υλικών μόνοι σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε υπερβολική χρήση και αναποτελεσματική εφαρμογή σε λάθος περιοχές. Η εσφαλμένη χρήση υλικών μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αναπνευστικά προβλήματα ή αλλεργικές αντιδράσεις.

Το να ψεκάζετε δοχεία απωθητικού παρασίτων οπουδήποτε εντοπίσετε ένα έντομο μπορεί επίσης να θέσει την οικογένεια και τα κατοικίδια σας σε κίνδυνο να εισπνεύσουν το προϊόν. Μπορεί να προκληθεί ερεθισμός του δέρματος και των ματιών εάν αυτά τα υλικά χρησιμοποιούνται τυχαία.

Η πρόσληψη ενός επαγγελματία εξολοθρευτή παρασίτων μειώνει σημαντικά τους κινδύνους για την υγεία για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένας επαγγελματίας ελέγχου παρασίτων θα σας ενημερώσει για τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνονται με κάθε εφαρμογή. Η εκτεταμένη εκπαίδευση και εμπειρία της ομάδας Modern κρατά όλους ασφαλείς.

Είστε έτοιμοι να καλέσετε τους επαγγελματίες; Καλέστε το 1-800-323-7378 ή κάντε κλικ εδώ για να προγραμματίσετε την εξυπηρέτηση!

Ζημιές στο σπίτι

Ενώ μπορεί να είστε σε θέση να σκοτώσετε ένα ή δύο ζωύφια χωρίς την παραμικρή ζημιά στα υπάρχοντά σας, μπορείτε να διατηρήσετε τα πράγματά σας ασφαλή όταν αντιμετωπίζετε μια ολόκληρη αποικία εντόμων;

Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους της καταπολέμησης παρασίτων DIY είναι η πιθανή υλική ζημιά. Για παράδειγμα, μπορεί να καταστρέψετε τα σεντόνια σας όταν αντιμετωπίζετε κοριούς. Ή μπορείτε να αφήσετε λεκέδες στους τοίχους όταν ψεκάζετε υλικά στις γωνίες και τις σχισμές γύρω από το σπίτι.

Δεν είναι ασυνήθιστο για τους ιδιοκτήτες σπιτιού να παρατηρήσουν δομικές ζημιές στο σπίτι, ειδικά αν δεν είχαν πετύχει να διώξουν τα μυρμήγκια ξυλουργών με την πρώτη προσπάθεια. Και πριν παρατηρήσετε ξανά την παρουσία τους, μπορεί να έχουν ήδη προκαλέσει σημαντική ζημιά.

Αποτελεσματικότητα

Η τοποθέτηση παγίδων γύρω από το σπίτι για να πιάσει τρωκτικά μπορεί να είναι επικίνδυνη, ειδικά αν έχετε παιδιά ή κατοικίδια στο σπίτι. Πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν σε άλλες ουσίες που σκοτώνουν τα έντομα, όπως η ναφθαλίνη για να αποτρέψουν την ανάπτυξη προνυμφών και να κρατήσουν μακριά τις ενοχλήσεις όπως τα μυρμήγκια και οι κατσαρίδες.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι αυτά τα υλικά μπορεί να μην είναι κατάλληλα για την εξάλειψη των συγκεκριμένων παρασίτων εξαρχής.

Εάν προσλάβετε μια επαγγελματική εταιρεία ελέγχου παρασίτων αντί να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα παράσιτα θα εξοντωθούν αποτελεσματικά.

Οι ειδικοί ελέγχου παρασίτων έχουν ενημερωμένες πληροφορίες για τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και γνωρίζουν πλήρως ποια υλικά θα διώξουν αυτούς τους εισβολείς στο ελάχιστο χρόνο και θα σας ταλαιπωρήσουν.

Μην αφήσετε μερικά παράσιτα να γίνουν προσβολή, καλέστε το Modern Pest!

Εξοδα

Η αγορά ενός εντομοκτόνου από το ράφι και η εφαρμογή του μόνοι σας μπορεί να φαίνεται σαν μια πιο οικονομική λύση σε σύγκριση με την πρόσληψη μιας υπηρεσίας ελέγχου παρασίτων. Ενώ η πρόσληψη ενός επαγγελματία μπορεί να σας κοστίσει λίγο επιπλέον, είναι μια πιο μόνιμη λύση και στην πραγματικότητα αποδεικνύεται λιγότερο δαπανηρή μακροπρόθεσμα.

Τα DIY προϊόντα ελέγχου παρασίτων είναι συνήθως φθηνά, πράγμα που συχνά σημαίνει ότι δεν είναι τόσο αποτελεσματικά στην εξάλειψη της μόλυνσης όσο τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες.

Με επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες, μπορεί τελικά να αναγκαστείτε να αναζητήσετε βοήθεια από επαγγελματίες όπως αυτοί στο Modern. Πιθανότατα θα εξοικονομήσετε χρήματα καλώντας απευθείας έναν πάροχο ελέγχου παρασίτων όπως το Modern. Η ομάδα της Modern μπορεί επίσης να περιποιηθεί το σπίτι σας όλο το χρόνο και να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα εποχιακών παρασίτων που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Η σύγχρονη λύση

Τώρα που έχετε επίγνωση των πλεονεκτημάτων του επαγγελματικού ελέγχου παρασίτων έναντι του DIY, ήρθε η ώρα να καλέσετε το Modern!

Το πρόγραμμα Homecare Green της Modern προστατεύει από περισσότερα από 55 κοινά οικιακά παράσιτα, όπως ποντίκια, αρουραίοι, τσιμπήματα εντόμων, μυρμήγκια ξυλουργών και κατσαρίδες. Η υπηρεσία μας Homecare Κουνουπιών, Ψύλλων και Κρότωνα προστατεύει και από τα τρία παράσιτα που μεταδίδουν ασθένειες. Έχουμε επίσης σχέδια που στοχεύουν κοριούς, άγρια ​​ζώα και πολλά άλλα! Καλέστε τη Modern σήμερα στο 1-800-323-7378 για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε την εξυπηρέτηση.