Νέος στο Floret;  Ξεκινήστε εδώ

Νέος στο Floret; Ξεκινήστε εδώ

Oktober 21, 2022 0 Von admin

Ήταν τόσο συγκίνηση να ακούω τόσους πολλούς ανθρώπους που μας βρήκαν πρόσφατα και ενδιαφέρονται να γεμίσουν τη ζωή τους με περισσότερα λουλούδια.

Σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να σας πω λίγα περισσότερα για το Floret και να σας δείξω όλους τους πόρους που δημιουργήσαμε για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τον κήπο των ονείρων σας.

Η ιστορία μας
Το 2001 ο σύζυγός μου Κρις και εγώ μετακομίσαμε στην κοιλάδα Skagit, περίπου μια ώρα βόρεια του Σιάτλ, για να ακολουθήσουμε έναν πιο αργό, απλούστερο τρόπο ζωής όπου θα μπορούσαμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας περιτριγυρισμένα από τη φύση.

Δεν ήξερα ότι ο μικρός κήπος κοπής στην πίσω αυλή που φύτεψα πριν από τόσα χρόνια θα μετατρεπόταν τελικά σε μια ακμάζουσα φάρμα διδασκαλίας και μια ολοκληρωμένη εταιρεία σπόρων. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία εδώ.

Δωρεάν Mini Courses & το Floret Online Workshop
Καθ ‚όλη τη διάρκεια του έτους, προσφέρουμε Floret Mini Courses, τα οποία είναι δωρεάν εκπαιδευτικά βίντεο που δείχνουν τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε για την καλλιέργεια και τη συγκομιδή λουλουδιών σε μικρή κλίμακα. Αυτά τα μαθήματα βίντεο είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται εγγραφή. Για να δείτε τι έρχεται και να συμμετάσχετε, κάντε κλικ εδώ.

Κάθε φθινόπωρο ανοίγουμε εγγραφές για το Floret Online Workshop. Αυτό το εντατικό διαδικτυακό πρόγραμμα εκμάθησης διάρκειας 6 εβδομάδων επικεντρώνεται στην καλλιέργεια κομμένων λουλουδιών σε μικρή κλίμακα. Το Online Workshop Floret προσφέρεται μόνο μία φορά το χρόνο και καλύπτει όλα όσα έχω μάθει για την καλλιέργεια υπέροχων λουλουδιών και την οικοδόμηση μιας επιτυχημένης επιχείρησης λουλουδιών σε μόλις 2 μικροσκοπικά στρέμματα. Εδώ μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής για το εργαστήριο.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα δωρεάν μίνι μαθήματά μας και το Floret Online Workshop, φροντίστε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Floret Books
Το 2017 έγραψα το πρώτο μου βιβλίο, Floret Farm’s Cut Flower Garden. Σε αυτό, θα βρείτε εύκολα βήματα για φύτευση, καλλιέργεια και συγκομιδή περισσότερων από 175 ποικιλιών λουλουδιών.

Το 2020 το δεύτερο βιβλίο μου, Floret Farm’s A Year in Flowers, απελευθερώθηκε. Αυτό το βιβλίο μαζεύει πού Κόψιμο λουλουδιών σταμάτησε και σας διδάσκει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να κάνετε τις δικές σας απίστευτες ρυθμίσεις, είτε μαζεύετε λουλούδια από την αυλή είτε προμηθεύεστε υλικά από την τοπική αγορά. Ένας χρόνος στα λουλούδια μπήκε ακόμη και στη λίστα των Bestseller των New York Times!

Τον Μάρτιο του 2021, το τρίτο μου βιβλίο, Η Floret Farm’s Ανακαλύπτει τις Ντάλιες, κυκλοφόρησε στον κόσμο. Αυτό το βιβλίο, γεμάτο με υπέροχες φωτογραφίες που τράβηξε ο σύζυγός μου, ο Κρις, θα σας διδάξει όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για την καλλιέργεια και την τακτοποίηση με αυτό το αγαπημένο κομμένο λουλούδι. Το βιβλίο διαθέτει επίσης ένα Variety Finder που παρουσιάζει 360 από τις πολύ αγαπημένες μου ποικιλίες ντάλιας ομαδοποιημένες ανά χρώμα.

Flourish Resources
Εάν είστε νέοι στην καλλιέργεια κομμένων λουλουδιών, φροντίστε να ελέγξετε τη βιβλιοθήκη πόρων μας. Με τα χρόνια, δημιουργήσαμε δεκάδες αναρτήσεις με φωτογραφίες που καλύπτουν τα πάντα, από την προετοιμασία του εδάφους, την έναρξη των σπόρων, την καλλιέργεια φυτών με χρήση υφάσματος τοπίου, την επιλογή ποικιλίας, τη συγκομιδή και τα κόλπα για τη ζωή σε αγγείο για εκατοντάδες ποικιλίες και τόσα πολλά περισσότερο. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις πόρων μας περιλαμβάνουν:

Πώς να ξεκινήσετε τα λουλούδια από σπόρους

Πώς να προετοιμάσετε το χώμα σας

Πώς να καλλιεργήσετε ντάλιες

Πώς να μεγαλώσετε το Ranunculus

Πώς να καλλιεργήσετε τη Ζίννια

Ανακαλύπτοντας τα αποξηραμένα λουλούδια

Blooming Blog
Καταγράφω όλα όσα έμαθα τα τελευταία 15 χρόνια στο Floret Blog. Στις πρώτες μέρες της Floret, προκάλεσα τον εαυτό μου να γράφω μια ανάρτηση στο blog κάθε μέρα για ένα χρόνο με την ελπίδα να γίνω καλύτερος συγγραφέας, ώστε μια μέρα να γράψω ένα βιβλίο.

Το ιστολόγιο σας μεταφέρει στα παρασκήνια εδώ στο αγρόκτημα και είναι γεμάτο με εκατοντάδες χρήσιμες αναρτήσεις σχετικά με το τι έχω μάθει να καλλιεργώ λουλούδια και να αναπτύσσω μια μικρή επιχείρηση με βάση το αγρόκτημα.

Ακολουθούν μερικές από τις πιο δημοφιλείς δημοσιεύσεις για να δείτε:

Έξι σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε πριν ξεκινήσετε να καλλιεργείτε λουλούδια

Πώς να καλλιεργήσετε περισσότερα λουλούδια από όσα νομίζατε ποτέ

Λουλούδια και φύλλωμα που αγαπούν τη θερμότηταΣπόροι Floret
Κόψιμο λουλουδιών παρουσίαζε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές ποικιλίες κομμένων λουλουδιών που έχω καλλιεργήσει ποτέ, πολλές από τις οποίες ήταν διαθέσιμες μόνο σε επαγγελματίες καλλιεργητές εκείνη την εποχή. Ήθελα οι αναγνώστες να μπορούν να καλλιεργήσουν τα ίδια λουλούδια που είδαν στο βιβλίο, γι‘ αυτό αποφάσισα να αναπτύξω τη δική μας σειρά Floret Seeds.

Σε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τώρα προσφέρουμε περισσότερες από 200 δυσεύρετες ποικιλίες λουλουδιών που προέρχονται από τους καλύτερους εκτροφείς σπόρων στον κόσμο, καθώς και ποικιλίες που καλλιεργούνται και εκτρέφονται εδώ στο αγρόκτημα. Πουλάμε επίσης υπογεγραμμένα βιβλία, δώρα και ειδικά εργαλεία και προμήθειες.

Προσφέρουμε περιορισμένες ποσότητες των προϊόντων μας σε συγκεκριμένες περιόδους του χρόνου και πάντα εξαντλούνται γρήγορα. Φροντίστε να ελέγξετε το δικό μας χρονοδιάγραμμα διαθεσιμότητας για να μάθετε πότε τα προϊόντα μας θα κυκλοφορήσουν και να σημειώσετε τα ημερολόγιά σας, ώστε να κολλάτε τα αγαπημένα σας.

Μπουκέτο σε χαρτίΣυλλογική Αγρότης-Ανθοπωλείου
Αν και δεν πουλάμε πλέον κομμένα λουλούδια, μέρος της αποστολής της Floret είναι να συνδέει τους καλλιεργητές με ανθρώπους που θέλουν να αγοράσουν τοπικά λουλούδια. Ο διαδικτυακός μας κατάλογος, Floret’s Farmer-Florist Collective, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λουλούδια γρήγορα και εύκολα, τόσο στην περιοχή σας όσο και εκεί που ζουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το Collective είναι περιεκτικό και προσβάσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο. Με περισσότερα από 2.200 μέλη, είναι ο μεγαλύτερος τοπικός κατάλογος λουλουδιών στον κόσμο—και είναι δωρεάν για χρήση και συμμετοχή.

Οι φάρμες λουλουδιών, τα ανθοπωλεία και οι αγρότες-ανθοπωλεία που αναφέρονται στον κατάλογο αποτελούν μέρος του παγκόσμιου εποχιακού κινήματος λουλουδιών. Κάθε μέλος της Συλλογικής έχει δεσμευτεί να αναδείξει τα τοπικά, εποχιακά λουλούδια και να χρησιμοποιήσει βιώσιμες πρακτικές καλλιέργειας και επιχειρηματικότητας όποτε είναι δυνατόν.

Τηλεοπτική Σειρά Ντοκιμαντέρ
Το 2019, ξεκινήσαμε το ταξίδι των γυρισμάτων μιας σειράς ντοκιμαντέρ για το αγρόκτημά μας για το Magnolia Network. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το έργο που είναι υποψήφιο για Emmy εδώ.

Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου συντονισμού, φροντίστε να επισκεφτείτε το δικό μας εμφάνιση σελίδας.