Νέα χρονιά, νέοι στόχοι δέρματος

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι δέρματος

Januar 5, 2022 0 Von admin

Πείτε γεια στο καθαρό δέρμα

Νιώθετε πιο λαμπερή παρά δροσερή; Χαλινάρι και λάδι ελέγχου με δύο προϊόντα Young Living ειδικά σχεδιασμένα για όσους έχουν λίγη επιπλέον λάμψη. Καθαρίστε το λιπαρό δέρμα με το πλύσιμο προσώπου με άνθη πορτοκαλιάς πρωί και βράδυ για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα που φράζουν τους πόρους και να διασφαλίσετε ότι θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με έναν φρέσκο, καθαρό καμβά.

Πάρτε λίγη επιπλέον υποστήριξη κατά της ακμής! Αφήστε το ισχυρό σαλικυλικό οξύ και το αιθέριο έλαιο Wintergreen να βοηθήσουν. Εφαρμόστε τη θεραπεία ακμής μέγιστης αντοχής ως θεραπεία σημείων πριν τον ύπνο.

Έχετε μια έκτακτη ανάγκη για το δέρμα πριν από ένα μεγάλο γεγονός; Ενσωματώστε έλαια όπως το δέντρο τσαγιού και το δεντρολίβανο στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας για να επαναφέρετε τη λάμψη σας. Ξέρουμε, ακούγεται λίγο αντιδραστικό να τοποθετείτε λάδια σε δέρμα που είναι πιθανότατα ήδη λιπαρό, αλλά αυτά τα έλαια προσφέρουν ισχυρό καθαρισμό που θα χτυπήσει την εμφάνιση προβληματικών σημείων στο κράσπεδο σε χρόνο μηδέν!

Θέλετε να ανεβάσετε το καθαρό δέρμα στο επόμενο επίπεδο; Δώστε στο δέρμα σας λίγο επιπλέον TLC με μια συνεδρία περιποίησης. Η μάσκα άνθρακα μας είναι το BFF σας σε μια βραδιά σπα. Διαδώστε τα αγαπημένα σας χαλαρωτικά μείγματα, ανακατέψτε στον εαυτό σας ένα γρήγορο mocktail, καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε καθώς η μάσκα κάνει όλη τη δουλειά για να καθαρίσει τους πόρους, να μειώσει την εμφάνιση των κηλίδων και να αποκαταστήσει την εμφάνιση ενός ομοιόμορφου τόνου δέρματος.

Συμβουλή YL: Αποφύγετε τα ξεσπάσματα διατηρώντας τα πινέλα του μακιγιάζ σας καθαρά! Τα μικρόβια, τα έλαια που φράζουν τους πόρους και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος μπορούν να συσσωρευτούν σε οτιδήποτε αγγίζει το πρόσωπό σας συχνά, γι‘ αυτό χρησιμοποιήστε αυτό το καθαριστικό πινέλου μακιγιάζ DIY για να διατηρήσετε τα εργαλεία ομορφιάς σας απαλλαγμένα από υπολείμματα.