Η OPCMIA συγχαίρει τον Hakeem Jeffries για την εκλογή του ως ηγέτη των Δημοκρατικών της Βουλής

Η OPCMIA συγχαίρει τον Hakeem Jeffries για την εκλογή του ως ηγέτη των Δημοκρατικών της Βουλής

März 18, 2023 0 Von admin

Εκ μέρους των σχεδόν 50.000 μελών της OPCMIA, θέλω να συγχαρώ τον βουλευτή Hakeem Jeffries για την εκλογή του ως ηγέτη των Δημοκρατικών της Βουλής. Συγχαίρουμε επίσης την αντιπρόσωπο Katherine Clark και τον βουλευτή Peter Aguilar για τις εκλογές τους ως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Βουλής των Δημοκρατικών, αντίστοιχα.

Ο εκπρόσωπος Τζέφρις και ολόκληρη η νέα ηγετική ομάδα είναι μαχητές των εργαζομένων οικογενειών και ακούραστοι υποστηρικτές των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των συλλογικών διαπραγματεύσεων. Τα μέλη μας γνωρίζουν ότι είναι στο πλευρό μας και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία τους.

Αυτή είναι μια ιστορική ημέρα και καλωσορίζουμε αυτήν τη δυναμική ηγετική ομάδα που αντικατοπτρίζει τον αμερικανικό λαό σε όλη μας την ποικιλομορφία και που μοιράζεται τις αξίες που μας ενώνουν όλους: ελευθερία, δικαιοσύνη, ίσες ευκαιρίες και δημοκρατία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους και να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές τους στο επόμενο Συνέδριο.