Η Alise Martiny Διορίστηκε Αντιπρόεδρος της OPCMIA International

Η Alise Martiny Διορίστηκε Αντιπρόεδρος της OPCMIA International

März 16, 2023 0 Von admin

Alise Martiny, πρώην Πρόεδρος της OPCMIA Τοπικό 518 και Διευθυντής Επιχειρήσεων/Οικονομικός Γραμματέας της Greater Kansas City Building & Construction Trades Council, έχει διοριστεί Αντιπρόεδρος της OPCMIA International και μέλος του Γενικού Εκτελεστικού Συμβουλίου από τον Γενικό Πρόεδρο της OPCMIA Kevin D. Sexton. Ο διορισμός της εγκρίθηκε ομόφωνα από το Γενικό Εκτελεστικό Συμβούλιο.

Παραλήπτης του πρώτου Βραβείο Lifetime Achievement από Οι έμποροι χτίζουν έθνηη Αντιπρόεδρος Martiny είναι περήφανο μέλος της OPCMIA από τότε που εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Μαθητείας του Kansas City Cement Masons‘ το 1980. Έκτοτε, έχει εργαστεί ως ταξιδιώτης σε χιλιάδες έργα και κατείχε πολλές θέσεις στο Local 518, συμπεριλαμβανομένων των Apprenticeship Coordinator and Business Μέσο.

Το 2006, η Αντιπρόεδρος Martiny προσλήφθηκε ως Διευθυντής Ανάπτυξης Εργατικού Δυναμικού από την Ένωση Οικοδόμων, όπου βοήθησε εργολάβους και συνδικάτα στην πρόσληψη και διαφοροποίηση του εργατικού δυναμικού του κλάδου. Το 2012, εξελέγη Διευθύντρια Επιχειρήσεων/Οικονομική Γραμματέας της KC ​​Building Trades — η πρώτη γυναίκα που κατείχε αυτή τη θέση — και από τότε υπηρετεί εκεί.

«Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, η Alise έχει κερδίσει τον θαυμασμό και το σεβασμό των συναδέλφων της επειδή είναι σκληρά εργαζόμενη και ομαδική», δήλωσε ο Γενικός Πρόεδρος Sexton. «Είναι επίσης μια πρωτοπόρος με μεγάλο θάρρος και χαρακτήρα που καθορίζει τι σημαίνει να είσαι μια Steel Edge Woman. Ήταν ένα προνόμιο να υπηρετήσω μαζί της ως συνάδελφο μέλος του Local 518 και τώρα θα είναι μεγάλη τιμή να υπηρετήσω μαζί της στο Γενικό Εκτελεστικό Συμβούλιο. Ξέρω ότι θα είναι μια δύναμη για αλληλεγγύη, πρόοδο και δράση καθώς εργαζόμαστε μαζί για να προχωρήσουμε το σωματείο μας και να βελτιώσουμε τις ζωές των μελών μας».