Η υπόσχεσή μου σε σένα |  Operative Plasterers‘ and Cement Masons‘ International Association

Η υπόσχεσή μου σε σένα | Operative Plasterers‘ and Cement Masons‘ International Association

März 16, 2023 0 Von admin

Προς τους αδελφούς και τις αδερφές μου OPCMIA:

Σήμερα θυμόμαστε για άλλη μια φορά τη θέση μας στην ιστορία του OPCMIA. Για σχεδόν 160 περήφανα χρόνια, η Ένωσή μας έχει περάσει ομαλά και απρόσκοπτα από τον έναν Γενικό Πρόεδρο στον άλλο — ο καθένας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να διασφαλίσει ότι η επόμενη γενιά απολαμβάνει τους μισθούς, τα επιδόματα και τις συνθήκες εργασίας που οι οικογένειές μας πάλεψαν τόσο σκληρά για να επιτύχουν. Ο Γενικός Πρόεδρος Daniel E. Stepano υπηρέτησε σε αυτή την περήφανη παράδοση, και θέλω να συγχαρώ αυτόν, τη σύζυγό του Jeanne και ολόκληρη την οικογένειά του για την πολυετή συνταξιοδότηση του Dan. Εύχομαι να περάσουν πολλά χρόνια με υγεία και ευτυχία.

Έχω την τιμή να απευθύνομαι σε εσάς για πρώτη φορά ως Γενικός Πρόεδρος αυτού του μεγάλου οργανισμού. Είμαι βαθιά ταπεινωμένος από την πίστη του Γενικού Εκτελεστικού Συμβουλίου σε εμένα και ζητώ με σεβασμό τη συνεχή ηγεσία και την υποστήριξή τους καθώς κλείνουμε ένα κεφάλαιο στην ιστορία του οργανισμού μας και αρχίζουμε να γράφουμε ένα άλλο.

Σας υπόσχομαι ότι θα υπηρετήσω όλα τα μέλη μας και τις οικογένειές τους όσο πιστά ξέρω και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σας αφήσω μια Ένωση σε ακόμα καλύτερη κατάσταση από ό,τι τη βρήκα.

Αδέρφια και αδελφές, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και χτυπάμε σταθερά. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας την πρόοδό μας τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Στην αλληλεγγύη,

Κέβιν Σέξτον
Γενικός Πρόεδρος