Η μπύρα κερδίζει το Super Bowl… Και πάλι! – Ινστιτούτο Μπύρας

Η μπύρα κερδίζει το Super Bowl… Και πάλι! – Ινστιτούτο Μπύρας

März 16, 2023 0 Von admin

Το Super Bowl είναι μια από τις πιο δημοφιλείς διακοπές μπύρας του χρόνου. Είναι τέλεια χρονομετρημένο, κατά τη διάρκεια αυτής της μεσοχειμερινής ηρεμίας, προσφέροντας ένα διασκεδαστικό διάλειμμα στις τυπικές βραδινές ρουτίνες της Κυριακής. Μαζευόμαστε με φίλους και οικογένεια, απολαμβάνουμε σνακ και μια αγαπημένη μπύρα και παρακολουθούμε ένα από τα πιο εμβληματικά παιχνίδια της Αμερικής.

Η Κυριακή του Super Bowl είναι μια μεγάλη μέρα για την μπύρα, και φέτος δεν θα πρέπει να είναι διαφορετική, με τους πότες να ισχυρίζονται ότι η μπύρα είναι το καλύτερο ποτό για να πιείτε ενώ παρακολουθείτε ποδόσφαιρο. Σε μια πρόσφατη έρευνα του Morning Consult που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Ινστιτούτου Μπύρας, σχεδόν τα τρία τέταρτα των ενηλίκων των ΗΠΑ (ηλικίας 21+) είπαν ότι είναι πιθανό να συντονιστούν στο Super Bowl LVII στις 12 Φεβρουαρίουου. Και τι ταιριάζει καλύτερα με το ποδόσφαιρο; Η μπύρα ήταν ο ξεκάθαρος νικητής. Περισσότεροι ερωτηθέντες ισχυρίστηκαν ότι η μπύρα είναι το καλύτερο ρόφημα για συνδυασμό με το ποδόσφαιρο σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο ποτό.

Οι λιανικές πωλήσεις δείχνουν επίσης ότι το Super Bowl είναι μεγάλο για μπύρα. Πέρυσι, η NielsenIQ ανέφερε περισσότερες από 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε λιανικές πωλήσεις μπύρας κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων που προηγήθηκαν του Super Bowl. Αυτή η ώθηση είναι ακόμη μεγαλύτερη στις πόλεις υποδοχής. Το 2022, όταν το Λος Άντζελες φιλοξένησε το μεγάλο παιχνίδι, οι πωλήσεις μπύρας ήταν 8% μεγαλύτερες από τις τυπικές πωλήσεις στο Λος Άντζελες κατά τις εβδομάδες που προηγήθηκαν του Super Bowl.

Ρωτήσαμε επίσης τους ερωτηθέντες ποια σνακ ανυπομονούν περισσότερο να φάνε κατά τη διάρκεια του Super Bowl. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλες οι απαντήσεις συνδυάζονται τέλεια με μια παγωμένη μπύρα. Ρίξτε μια ματιά στη σειρά Cooking with Beer αν χρειάζεστε μια συνταγή της τελευταίας στιγμής!

 • Τσιπς και ντιπ (58%)
 • Πίτσα (51%)
 • Αλμυρά σνακ (50%)
 • Φτερούγες κοτόπουλου (45%)
 • Νάτχος (33%)
 • Μπέργκερ ή χοτ ντογκ (30%)
 • Πιατέλα λαχανικών (24%)
 • BBQ (18%)
 • Τηγανητό κοτόπουλο (18%)
 • τσίλι (12%)

Όταν πρόκειται για την επιλογή της καλύτερης μπύρας για το παιχνίδι, η γεύση είναι μακράν η πιο δημοφιλής εκτίμηση μεταξύ των ποτών. Η εξοικείωση με τη μάρκα είναι ο δεύτερος πιο σημαντικός παράγοντας, με το στυλ της μπύρας, την τιμή και την περιεκτικότητα σε αλκοόλ (ABV) να είναι λιγότερο σημαντικά.

Συνοπτικά, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, φυλής, περιοχής ή πολιτικών πεποιθήσεων, η μπύρα θεωρείται το απόλυτο ρόφημα να συνδυάζεται με την παρακολούθηση ενός αγώνα ποδοσφαίρου – αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η μπύρα είναι το αγαπημένο ποτό αλκοόλ της Αμερικής. Επομένως, είτε σκοπεύετε να προσκαλέσετε τους φίλους σας είτε να συναντηθείτε στο αγαπημένο σας τοπικό μπαρ για να παρακολουθήσετε τον μεγάλο αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο, φροντίστε η μπύρα να είναι κρύα και τα σνακ να μην τελειώσουν. Και όπως πάντα, θυμηθείτε να πίνετε υπεύθυνα. Στην υγειά σας!