Η αυτοαξιολόγηση συνεχιζόμενης εκπαίδευσης είναι τώρα διαθέσιμη στα IBCLC λόγω επαναπιστοποίησης το 2023 – IBLCE

Η αυτοαξιολόγηση συνεχιζόμενης εκπαίδευσης είναι τώρα διαθέσιμη στα IBCLC λόγω επαναπιστοποίησης το 2023 – IBLCE

März 16, 2023 0 Von admin

Το IBCLC Continuing Education (CE) Self-Assessment είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα IBCLC που πρόκειται να πιστοποιηθούν εκ νέου το 2023.

Η αυτοαξιολόγηση CE είναι απαιτείται για όλα τα IBCLC που επιλέγουν να επαναπιστοποιηθούν από CERP. Στα IBCLC που πρόκειται να επαναπιστοποιηθούν το 2023 εστάλη ένα email με οδηγίες για πρόσβαση στην Αυτοαξιολόγηση CE. Εάν δεν έχετε λάβει το email σας, ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας.

Μπορείτε να κάνετε την αυτοαξιολόγηση CE τώρα! Από τα 75 συνολικά CERP που απαιτούνται το 2023, έως 20 CERP (30%) θα βασίζεται στα αποτελέσματα από την αυτοαξιολόγηση CE. Τα υπόλοιπα CERP ενδέχεται να κερδηθούν με βάση τους στόχους σταδιοδρομίας σας, τις ρυθμίσεις πρακτικής και τους τομείς ενδιαφέροντος. Τα CERP που αποκτήθηκαν πριν από τη λήψη της αυτοαξιολόγησης CE μπορεί να υπολογίζονται στον συνολικό αριθμό των CERP που απαιτούνται με βάση τα αποτελέσματα της αυτοαξιολόγησης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε CERP. δείτε το Ενημέρωση IBLCE Μαρτίου 2022.

Για την εκ νέου πιστοποίηση από το CERP, θα πρέπει να συμπληρώσετε όλες τις απαιτήσεις και να υποβάλετε την εκ νέου πιστοποίησή σας από την αίτηση CERP έως 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Μάθετε περισσότερα για όλες τις απαιτήσεις επαναπιστοποίησης το 2023 εδώ:

Απαίτηση 1: Βασική Εκπαίδευση Υποστήριξης Ζωής

Απαίτηση 2: 250 ώρες πρακτικής άσκησης στη συμβουλευτική γαλουχίας

Απαίτηση 3: Επιλέξτε και ολοκληρώστε μία μέθοδο επαναπιστοποίησης

Υπάρχουν πλέον δύο επιλογές επαναπιστοποίησης για κάθε πενταετή κύκλο επαναπιστοποίησης:
Η εξέταση IBCLC παραμένει μια επιλογή για επαναπιστοποίηση, αλλά δεν αποτελεί πλέον απαίτηση.

Για τα IBCLC που πρόκειται να πιστοποιηθούν εκ νέου το 2024 και μετά, θα παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε θα δικαιούστε να συμμετάσχετε στην Αυτοαξιολόγηση CE έως το τέλος του 2022.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη κατάστασή σας, απευθυνθείτε στην τοποθεσία IBLCE που σας εξυπηρετεί.