Ευτυχισμένο το νέο έτος!  |  Operative Plasterers‘ & Cement Masons‘ International Association

Ευτυχισμένο το νέο έτος! | Operative Plasterers‘ & Cement Masons‘ International Association

März 17, 2023 0 Von admin

Εκ μέρους του Γενικού Εκτελεστικού Συμβουλίου της OPCMIA, θέλω να ευχηθώ σε κάθε μέλος και τις οικογένειές τους μια υγιή, ευτυχισμένη και γεμάτη Πρωτοχρονιά.

Για μένα αυτή θα είναι μια νέα χρονιά μετάβασης, καθώς θα αποσυρθώ στις 31 Ιανουαρίου. Το να υπηρετήσω ως Γενικός Πρόεδρός σας ήταν η ύψιστη — και η πιο ταπεινή — τιμή στα 42 μου χρόνια ως μέλος της OPCMIA. Θα αφήσω αυτή τη θέση περήφανος για όσα καταφέραμε μαζί και ενθουσιασμένοι για το τι θα πετύχει η ένωσή μας υπό τον επόμενο Γενικό Πρόεδρό μας, τον Κέβιν Σέξτον.

Για εσάς, ελπίζω ότι αυτή θα είναι μια νέα χρονιά γεμάτη με μεγάλες ανταμοιβές και ευκαιρίες. Το σωματείο σας θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα. Από σήμερα, το νέο μας Ταμείο Μέλους σε Μέλος (M2M) προσφέρει πλέον παροχές άδειας μητρότητας στις Steel Edge Women μας. Το Γενικό Εκτελεστικό σας Συμβούλιο αναπτύσσει επίσης σχέδια για το Ταμείο M2M για να προσφέρει επιδόματα παιδικής φροντίδας, καταστροφική βοήθεια υγειονομικής περίθαλψης, ημερήσια βοήθεια, ανακούφιση από φυσικές καταστροφές και ταμείο απεργίας.

Αυτά τα οφέλη, σε συνδυασμό με τη διεύρυνση των ευκαιριών εργασίας, καθώς οι επενδύσεις του νόμου για τις υποδομές πρωτοστατούν σε μεγάλα νέα έργα, θα πρέπει να καταστήσουν το 2023 έτος πολλά υποσχόμενο.

Θέλω να ευχαριστήσω κάθε μέλος του OPCMIA που παρέμεινε δυνατό και για την υποστήριξη του ενός του άλλου καθ‘ όλη τη διάρκεια του 2022.

Και πάνω από όλα, εύχομαι το 2023 να αποδειχθεί μια υπέροχη χρονιά για εσάς και τις οικογένειές σας.

Daniel E. Stepano
Γενικός Πρόεδρος