Εργαστήριο Ποίησης και Ενσυνειδητότητας A Day That’s Ours – Flying Eye Books

Εργαστήριο Ποίησης και Ενσυνειδητότητας A Day That’s Ours – Flying Eye Books

Mai 4, 2023 0 Von admin
Ακολουθήστε την ίδια πορεία με τον γονέα και το παιδί στο βιβλίο Μια μέρα που είναι δική μας από τον Blake Nuto με μια άσκηση ενσυνειδητότητας που θα σας ταξιδέψει σε μια περιπέτεια της περιοχής σας, θα συνδεθείτε με τη φύση και θα σας βοηθήσει να φτιάξετε ένα ποίημα! Αυτή η δραστηριότητα είναι ιδανική για μικρά παιδιά 3-5 ετών, καθώς έχει να κάνει με τη χρήση της φαντασίας μας και τη μεγάλη προσοχή στον κόσμο γύρω μας.

Αυτό το εργαστήριο έχει δημιουργηθεί από τον συγγραφέα του Μια μέρα που είναι δική μας, Μπλέικ Νούτο. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο μέχρι το τέλος για να καταλάβετε τι περιλαμβάνει η δραστηριότητα της ποίησης και της προσοχής. Στη συνέχεια, εκτυπώστε το παρακάτω φύλλο δραστηριοτήτων για να σας βοηθήσει να θυμάστε κάθε βήμα καθώς ξεκινούσατε το ταξίδι σας και να φτιάξετε μια μέρα που είναι δική σας!

Κατεβάστε και εκτυπώστε τον οδηγό

Μια μέρα που είναι δική μας

Blake Nuto & Vyara Boyadjieva

Σε αυτή τη συγκινητική, ποιητική ιστορία, πατέρας και παιδί μοιράζονται τις τελευταίες στιγμές ησυχίας πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά. Αφιερώνουν χρόνο για να παρατηρήσουν κάθε λεπτομέρεια καθώς περνούν την ξεχωριστή μέρα τους μαζί – από το να φτιάξουν ένα ειδικό πρωινό με τηγανίτα μέχρι να παρατηρήσουν τον ιστό της αράχνης και το φτερό που πέφτει. Μια συγκινητική ιστορία που μπορούν να μοιραστούν οι γονείς με τα μικρά τους καθώς κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο σχολείο ή το νηπιαγωγείο.