Εισβάλλουν τα μυρμήγκια ξυλουργών στο σπίτι σας;

Εισβάλλουν τα μυρμήγκια ξυλουργών στο σπίτι σας;

April 26, 2023 0 Von admin

Σμήνος μυρμηγκιών ξυλουργών δείχνει τη διαφορά μεταξύ τους και των τερμιτών.

Το σπίτι σας είναι πιθανώς η μεγαλύτερη επένδυση. Μπορεί να είναι μέρος του συνταξιοδοτικού σας προγράμματος ή να θέλετε να το μεταδώσετε στις μελλοντικές γενιές. Με τα σημερινά αυξανόμενα ποσοστά ακινήτων, οι άνθρωποι έχουν γίνει ακόμη πιο προσεκτικοί στη φροντίδα των σπιτιών τους. Πολλά πράγματα μπορούν να προκαλέσουν όλεθρο στο σπίτι σας και μυρμήγκια ξυλουργού βρίσκονται κοντά στην κορυφή της λίστας. του μοντέρνου Υπηρεσία ελέγχου μυρμηγκιών ξυλουργού μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της επένδυσής σας από αυτά τα καταστροφικά παράσιτα.

Τα μυρμήγκια ξυλουργών δεν μολύνουν μόνο το ξύλο που σαπίζει. Μπορούν να μετακινηθούν από μαλακό ξύλο σε σκληρό ξύλο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όταν προσβάλλουν.

Αυτά τα καταστροφικά παράσιτα όχι μόνο εξασθενούν τα στηρίγματα των τοίχων, αλλά μπορούν επίσης να προκαλέσουν ακριβή ζημιά. Τα μυρμήγκια ξυλουργών είναι δύσκολο να εντοπιστούν επειδή δεν μασούν το εξωτερικό μέρος του ξύλου σας. Αντίθετα, θα τα βρείτε βαθιά μέσα στο ξύλο σας, μόλις βγαίνουν στην επιφάνεια. Μπορούν να ζήσουν εκεί για χρόνια, και δεν θα το ξέρεις μέχρι να είναι πολύ αργά.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού πρέπει να γνωρίζουν τι είναι τα μυρμήγκια ξυλουργών, ώστε να μπορούν να τα αναγνωρίσουν γρήγορα και να αποτρέψουν περαιτέρω υλικές ζημιές. Αυτός ο οδηγός μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τα μυρμήγκια ξυλουργών στο σπίτι σας.

Αναγνώριση μυρμηγκιών ξυλουργών

Η αναγνώριση των μυρμηγκιών ξυλουργών και η διάκρισή τους από άλλα παράσιτα είναι πολύ σημαντική.

Ξυλουργός Αντ

Τα μυρμήγκια εργάτριες κυμαίνονται σε μήκος από 1/8 – 1/2 ίντσα, με τις βασίλισσες να είναι ελαφρώς μεγαλύτερες. Είναι συνήθως μαύρα, αν και ορισμένα είδη είναι κόκκινα, κόκκινα και μαύρα ή καφέ. Είναι μεγάλα, οπότε φροντίστε να μην τα μπερδεύετε με τα μυρμήγκια του σπιτιού. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ότι τα μυρμήγκια ξυλουργών έχουν δύο μεγάλες κεραίες στην κορυφή του κεφαλιού τους.

Όταν χρειάζονται τροφή, αυτά τα μεγάλα μαυροκόκκινα μυρμήγκια τείνουν να στέλνουν ένα ή δύο μυρμήγκια εργάτες έξω από τις φωλιές τους σε αναζήτηση τροφής. Επομένως, αν τα παρατηρήσετε να σέρνονται κοντά στο σπίτι σας ή μέσα στο σπίτι σας, μην τα αγνοήσετε απλά. Συνειδητοποιήστε ότι θα μπορούσατε να έχετε ένα μεγάλο πρόβλημα και επικοινωνήστε με τη Modern για να σας βοηθήσει στη διαδικασία να απαλλαγείτε από αυτά.

Ωστόσο, αν δείτε μυρμήγκια ξυλουργών στον κήπο σας ή αρκετά πόδια μακριά από το σπίτι σας, μην ανησυχείτε. Αυτά τα μυρμήγκια τρέφονται με παράσιτα που βλάπτουν τα φυτά, ώστε να προστατεύουν πραγματικά τα φυτά και τον κήπο σας.

Επισημασμένα μυρμήγκια ξυλουργών στο σπίτι σας; Μην περιμένετε για προσβολή, καλέστε το Modern σήμερα στο 800-323-7378!

Ρινίσματα ξύλου ή πριονίδι

Τα μυρμήγκια ξυλουργών στην πραγματικότητα δεν τρέφονται με το ξύλο. Τρέφονται ενεργά από τη δύση του ηλίου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις περισσότερες ανθρώπινες τροφές, ιδιαίτερα γλυκά και άλλα έντομα. Τα μυρμήγκια ξυλουργών μασούν το εσωτερικό μέρος του ξύλου σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην τα συγχέουμε με τους τερμίτες.

Όταν τα μυρμήγκια ξυλουργών αρχίζουν να φτιάχνουν τις φωλιές τους, σπρώχνουν το πριονίδι προς τα έξω καθώς σέρνονται πιο βαθιά στο ξύλο. Μπορείτε να βρείτε το πριονίδι, γνωστό και ως frass, κάτω από ξύλινες επιφάνειες, όπως σανίδες, παραθυρόφυλλα πόρτας, χώρους γκαράζ, περβάζια παραθύρων και άλλα μεμονωμένα σημεία.

Είναι εύκολο να χάσετε το frass καθώς εμφανίζεται σε περιοχές που μπορεί να είναι ήδη επιρρεπείς στη σκόνη. Ωστόσο, όσο πιο γρήγορα το παρατηρήσετε, τόσο λιγότερες ζημιές στο σπίτι σας.

Εξωτερικές υλικές ζημιές

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι τερμίτες διαφέρουν πολύ από τα μυρμήγκια ξυλουργών. Όταν οι τερμίτες χτίζουν σπίτια, η όψη του ξύλου μπορεί να φαίνεται κάπως τραχιά. Ωστόσο, η εμφάνιση του ξύλου φαίνεται λεία όταν τα μυρμήγκια ξυλουργών το προσβάλλουν.

Ζημιά ξύλου μυρμηγκιών ξυλουργού

Επιπλέον, το ξύλο που έχει προσβληθεί από μυρμήγκια ξυλουργών μπορεί να είναι ανομοιόμορφο – μπορεί να παρατηρήσετε κουκκίδες ή μικροσκοπικές παύλες να διατρέχουν ακανόνιστα το ξύλο, κάνοντάς το να φαίνεται θρυμματισμένο. Μην το μπερδεύετε για το ξύλο – τα μυρμήγκια ξυλουργών προκαλούν δομικές βλάβες, έτσι ώστε να μπουν στις περιπλοκές του ξύλου.

Τα μυρμήγκια ξυλουργών τρέφονται επίσης συνήθως σε υγρές περιοχές όπως η βάση των θυρών κοντά στο υγρό έδαφος, τα κιγκλιδώματα στον κήπο σας που είναι εκτεθειμένα στο νερό, τα ξύλινα καταστρώματα που περιβάλλουν φυτά και παρτέρια, ξύλα στο υπόγειο και άλλα μέρη που είναι προστατευμένα, υγρά , και σκοτεινό.

Εμφάνιση Random Wings

Ένα άλλο σημάδι των μυρμηγκιών ξυλουργών είναι η εμφάνιση ιπτάμενων μυρμηγκιών στα τζάμια του παραθύρου σας – εσωτερικά ή εξωτερικά. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν μυρμήγκια ξυλουργών κάπου στην ιδιοκτησία σας από τα οποία πρέπει να απαλλαγείτε.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ζευγαρώματος, τα μυρμήγκια ξυλουργών ρίχνουν τα φτερά τους. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορεί να βρουν μερικά φτερά σε περβάζια παραθύρων, πατώματα ή οπουδήποτε αλλού στην ιδιοκτησία τους – αυτό είναι ανησυχητικό γιατί το ζευγάρωμα ισοδυναμεί με περισσότερα μυρμήγκια. Μερικές φορές τα φτερά κολλάνε στους ιστούς της αράχνης, γι‘ αυτό προσέξτε και αυτούς.

Έχετε δει φράσσες ή φτερά γύρω από το σπίτι; Καλέστε το Modern σήμερα στο Modern σήμερα στο 800-323-7378!

Αχνοί θόρυβοι

Εάν μερικές εκατοντάδες μυρμήγκια ξυλουργών μασούν το σπίτι τους μέσα στο ξύλο σας, θα ήταν βέβαιο ότι θα τα ακούσετε αν ακούσετε προσεκτικά.

Όταν τα μυρμήγκια ξυλουργών ξύνουν τα σωματίδια του ξύλου, υπάρχει ένας ευδιάκριτος θόρυβος που μπορεί να ακουστεί εάν κλείσετε όλους τους ανεμιστήρες και τα κλιματιστικά στο δωμάτιο.

Επιπλέον, αν παρατηρήσετε μεγάλα ίχνη μεγάλων μαυροκόκκινων μυρμηγκιών που πηγαίνουν και έρχονται από το γρασίδι σας, έχετε πρόβλημα. Μην μπερδεύετε αυτά τα μυρμήγκια με τερμίτες. Οι τερμίτες συνήθως λειτουργούν στο σκοτάδι καθώς δεν αντέχουν το φως. Στην πραγματικότητα, στεγνώνουν πολύ γρήγορα από τον ήλιο. Ως εκ τούτου, δώστε μεγάλη προσοχή στα ίχνη των μυρμηγκιών. Κάνουν μεγάλα ταξίδια για να ψάξουν για φαγητό και να το φέρουν πίσω στις φωλιές τους για τους συναδέλφους τους.

Η σύγχρονη λύση

Εάν αφεθούν χωρίς θεραπεία, αυτά τα μυρμήγκια μπορούν να αποδυναμώσουν τα πλαίσια και τις δομές μέσα στο σπίτι σας. Οι πόρτες ή τα παράθυρα που κολλάνε, τα δάπεδα που φαίνονται ανώμαλα, οι οροφές που φαίνονται να βυθίζονται και οι τοίχοι που δείχνουν σημάδια φαινομενικής διόγκωσης είναι όλα σημάδια προσβολής από μυρμήγκια ξυλουργού.

Για να αποφύγετε περαιτέρω ζημιές, επικοινωνήστε με τους ειδικούς ελέγχου παρασίτων στο Modern και εγγραφείτε στο δικό μας Carpenter Ant Control πρόγραμμα το συντομότερο δυνατό. Κατανοούμε την επείγουσα ανάγκη αποκατάστασης μιας προσβολής από παράσιτα και μας 100% εγγύηση ικανοποίησης υπηρεσιών σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να επιστρέφουμε μέχρι να λυθεί το πρόβλημα!