Διεθνείς υποτροφίες Warwick Chancellor’s 2022

Διεθνείς υποτροφίες Warwick Chancellor’s 2022

Januar 9, 2022 0 Von admin

Ψάχνετε για τις Διεθνείς Υποτροφίες του Warwick Chancellor 2022 στο Πανεπιστήμιο Warwick; Αυτό το άρθρο θα σας παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με αυτήν την ευκαιρία που είναι διαθέσιμη για διεθνείς φοιτητές.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για αυτήν την υποτροφία, από τις οδηγίες υποβολής αιτήσεων, τις ημερομηνίες λήξης και άλλες σημαντικές πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε για να υποβάλετε με επιτυχία αίτηση για αυτήν την ευκαιρία.

Εάν είστε διεθνής φοιτητής και σας ενδιαφέρει να σπουδάσετε στο WarwickUniversity με τις Διεθνείς Υποτροφίες του Warwick Chancellor’s 2022, τότε σας συμβουλεύουμε να πάρετε ένα μπουκάλι ποτό και να διαβάσετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος.

Οι διεθνείς υποτροφίες του αντικαγκελάριου του Warwick 2022 είναι ανοιχτές για φοιτητές διδακτορικού και ερευνητή που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο του Warwick στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι διεθνείς φοιτητές σε όλο τον κόσμο είναι ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν αίτηση για τις διεθνείς υποτροφίες του καγκελαρίου του Warwick.

Αυτό είναι ένα Διδακτορικό και Έρευνα επικεντρωμένη υποτροφία ανοιχτή σε φοιτητές που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο του Warwick. Επομένως, εάν πέσετε στην κατηγορία του να είστε διεθνής φοιτητής και σας ενδιαφέρει να σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο του Warwick, τότε η διεθνής υποτροφία του αντιπρύτανη είναι μια επιλογή που πρέπει να εξετάσετε.

Διεθνείς υποτροφίες Warwick Chancellor's
Διεθνείς υποτροφίες Warwick Chancellor’s

Σύντομη περιγραφή των διεθνών υποτροφιών του Warwick Chancellor

Η διεθνής υποτροφία της καγκελαρίου είναι μια ετήσια υποτροφία που χορηγείται μέσω συνδυασμού μεταπτυχιακών σπουδών ερευνητική υποτροφία διαγωνισμός. Η διεθνής υποτροφία του αντικαγκελάριου του Warwick είναι ισχύουσα στο Πανεπιστήμιο του Warwick και είναι ανοιχτή σε φοιτητές από το εξωτερικό.

Πλατφόρμα υποδοχής

Η χώρα στην οποία μπορεί να ληφθεί αυτή η υποτροφία είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, επομένως, πρέπει να σπουδάζετε ή να έχετε πρόθεση να σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο του Warwick, ΗΒ. να ληφθεί υπόψη για αυτήν την υποτροφία καθώς η υποτροφία φιλοξενείται στο προαναφερθέν πανεπιστήμιο για διεθνείς φοιτητές.

Αν ψάχνετε για άλλη διεθνή υποτροφία για σπουδές οπουδήποτε στον κόσμο, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε μας διεθνές αρχείο υποτροφιών

Επιλέξιμο Επίπεδο/Πεδίο Σπουδών

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το πρόγραμμα υποτροφιών, τότε πρέπει να σπουδάζετε για διδακτορικό πρόγραμμα και μεταπτυχιακούς κλάδους σχετικούς με την έρευνα που προσφέρονται στο Πανεπιστήμιο Warwick, καθώς αυτή είναι η προϋπόθεση που πρέπει να ληφθεί υπόψη για αυτήν την ευκαιρία ως διεθνής φοιτητής.

Επιλέξιμη ομάδα

Όλοι οι ξένοι φοιτητές που ταξινομούνται ως «υπερπόντιοι» φοιτητές για σκοπούς αμοιβής δικαιούνται να λάβουν την υποτροφία.

Εάν δεν είστε διεθνής φοιτητής, δεν χρειάζεται να κάνετε αίτηση για αυτήν την ευκαιρία υποτροφίας, καθώς δεν θα λάβετε υπόψη την ευκαιρία.

Γενικές απαιτήσεις επιλεξιμότητας για τις διεθνείς υποτροφίες του Warwick Vice Chancellor’s 2022

Για να είναι επιλέξιμοι για την υποτροφία οι υποψήφιοι που υποβάλλουν αίτηση για διεθνή υποτροφία καγκελαρίου πρέπει ταυτόχρονα να υποβάλλουν αίτηση για διδακτορικό πρόγραμμα στο Warwick που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2021

  • Φοιτητές στο εξωτερικό που είναι εγγεγραμμένοι σε Ph.D. ή MPhil/Ph.D. στο Πανεπιστήμιο του Warwick μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο στο πρώτο έτος εισαγωγής και εγγραφής τους.
  • Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να αναμένουν να είναι φοιτητές στο εξωτερικό για σκοπούς αμοιβής. Εκτός από αυτό, δεν υπάρχουν άλλα κριτήρια σχετικά με την εθνικότητα.
  • Η ευαισθησία αυτής της υποτροφίας εξαρτάται από το επίπεδο σπουδών, το οποίο είναι Ph.D. Αλλά όλοι οι κλάδοι που προσφέρονται στο πανεπιστήμιο είναι επιλέξιμοι
  • Δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη για αναβολή της υποτροφίας για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Οφέλη Διεθνών Υποτροφιών 2022 του Αντικαγκελάριου του Warwick

Το βραβείο Διεθνών Υποτροφιών του Warwick Chancellor που διατίθεται για είσοδο το φθινόπωρο του 2020 θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Τα δίδακτρα του αλλοδαπού φοιτητή πρέπει να πληρωθούν πλήρως (αξίας έως 24.010 £)
  • Θα προσφερθεί επίδομα συντήρησης σύμφωνα με τις τιμές του UKRI (Οι κάτοχοι βραβείων πλήρους απασχόλησης θα λάβουν προσωρινά £15.239 για το 2021/22, που αναμένεται να επισημοποιηθεί έως τον Φεβρουάριο του 2021)
  • Η διάρκεια της χρηματοδότησης είναι 3,5 χρόνια. Αλλά εάν ο αιτών είχε ήδη ξεκινήσει το πρώτο έτος σπουδών όταν υπέβαλε αίτηση, τότε τα πληροφοριακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση της υποτροφίας θα μειωθούν ανάλογα.

Οδηγίες εφαρμογής για υποτροφίες πανεπιστημίου Warwick

Για να υποβάλετε γρήγορα αίτηση για τη Διεθνή Υποτροφία του Καγκελάριου για έναν φοιτητή στο εξωτερικό στο Πανεπιστήμιο του Warwick, θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο «Αίτηση εδώ» όταν βρίσκεστε στον επίσημο ιστότοπο της υποτροφίας.

Η επίσημη προθεσμία υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί στις 11:59 μ.μ. (GMT), 16 Ιανουαρίου 2021.

Είναι υψίστης σημασίας να διαβάσετε τις Καθοδηγητικές Σημειώσεις για τους ενδιαφερόμενους αιτούντες και να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της ενότητας Σύνδεσμος Υποτροφιών για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διαδοχικής υποβολής αίτησης για αυτήν την υποτροφία.

Υποτροφίες πανεπιστημίου Warwick 2022 Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων

Η Διεθνής Υποτροφία του Warwick Chancellor είναι μια ετήσια υποτροφία από την οποία μπορούν να επωφεληθούν φοιτητές από το εξωτερικό σε ετήσια βάση.

Η ετήσια προθεσμία υποβολής αιτήσεων για αυτήν την υποτροφία είναι στις 16 Ιανουαρίου

εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την υποτροφία, τότε πρέπει να επισκεφτείτε την επίσημη πλατφόρμα αίτησης υποτροφίας μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Συστάσεις: