Δήλωση IBLCE σχετικά με την έλλειψη εμπορικών παρασκευασμάτων γάλακτος – IBLCE

Δήλωση IBLCE σχετικά με την έλλειψη εμπορικών παρασκευασμάτων γάλακτος – IBLCE

März 16, 2023 0 Von admin

Το International Board of Lactation Consultant Examiners® (IBLCE®) είναι σθεναρά αφοσιωμένο στην προώθηση της παγκόσμιας δημόσιας υγείας και ανησυχούμε βαθύτατα για τον αντίκτυπο που έχει η τρέχουσα έλλειψη γάλακτος φόρμουλας στις οικογένειες που βασίζονται σε αυτά τα προϊόντα για τη διατροφή των μωρών τους. ιδιαίτερα εκείνα τα βρέφη με ειδικές ιατρικές απαιτήσεις.

Το IBLCE επικροτεί τα πρόσφατα βήματα που έχουν λάβει η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των ΗΠΑ και άλλοι δημόσιοι φορείς για την αντιμετώπιση της κατάστασης, ενώ σημειώνει ότι μια συρροή παραγόντων έχει οδηγήσει σε μια «τέλεια καταιγίδα» στην οποία πάρα πολλές οικογένειες βιώνουν άγχος, ανησυχούν και αναζητούν επειγόντως καθοδήγηση και πόρους για τα μωρά και τα μικρά παιδιά τους.

Ενόψει αυτής της κατάστασης, αφοσιωμένοι επαγγελματίες που είναι International Board Certified Lactation Consultants® (IBCLC) και άλλοι εργαζόμενοι και εθελοντές υποστήριξης γαλουχίας, παρέχουν καθοδήγηση και κατευθύνσεις στους πόρους, όπως και το προσωπικό με Ειδικό πρόγραμμα συμπληρωματικής διατροφής για γυναίκες, βρέφη και παιδιά; διαπιστευμένες μη κερδοσκοπικές τράπεζες γάλακτος; και πολλούς κοινοτικούς οργανισμούς και νοσοκομεία.

Το IBLCE επαινεί αυτούς τους IBCLC και άλλους εργαζόμενους υποστήριξης γαλουχίας, οι οποίοι ηγούνται από την πρώτη γραμμή και παρέχουν πληροφορίες και φροντίδα σε οικογένειες σε μια τόσο δύσκολη και δύσκολη περίοδο. Είστε ανεκτίμητοι για την αφοσιωμένη υπηρεσία σας, η οποία συμβάλλει στην προώθηση της παγκόσμιας δημόσιας υγείας και στην εξυπηρέτηση των οικογενειών μας!

Όσοι αναζητούν πιο κλινικά εστιασμένη καθοδήγηση μπορεί να επιθυμούν να επισκεφθούν το Ακαδημία Ιατρικής Θηλασμού.