Ανακαλύψτε τις συναρπαστικές υπερδυνάμεις των μικροσκοπικών πλασμάτων με τον Kim Ryall Woolcock!  – Flying Eye Books

Ανακαλύψτε τις συναρπαστικές υπερδυνάμεις των μικροσκοπικών πλασμάτων με τον Kim Ryall Woolcock! – Flying Eye Books

Mai 4, 2023 0 Von admin
Μπείτε στον υπέροχο κόσμο των μικροτεράτων και μάθετε τα πάντα για τα κρυμμένα ταλέντα μερικών από τα μικρότερα πλάσματα εκεί έξω.

Ο συγγραφέας του It’s Tough to be Tiny, Kim Ryall Woolcock, δημιούργησε μια σειρά βίντεο για να ανοίξει τα μάτια σας στον κόσμο των μικροζώων και να μάθετε πώς είναι να είσαι τόσο μικρός. Από θαλάσσιους γυμνοσάλιαγκες με ενσωματωμένα δηλητηριώδη καμάκια, μέχρι βελούδινα σκουλήκια με όπλα στο πρόσωπό τους – ίσως εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε τους εξαιρετικούς τρόπους με τους οποίους μικροσκοπικά πλάσματα κυνηγούν και προστατεύονται!

Velvet Worms

Τα βελούδινα σκουλήκια μπορεί να μην μοιάζουν καλά στο κυνήγι – έχουν μαλακά και στριμωγμένα σώματα που είναι γεμάτα υγρά! Αλλά, είναι έμπειροι θηρευτές με ένα εκπληκτικό ενσωματωμένο όπλο…

Nudibranchs

Τα Nudibranchs, γνωστά και ως Sea Slugs, έχουν μια υπερδύναμη μάχης που τους βοηθά να επιτεθούν στα αρπακτικά τους. Είναι καλυμμένα με χνουδωτές τούφες σε έντονα χρώματα… αλλά στην πραγματικότητα κάθε «τούφα» είναι γεμάτη με μικροσκοπικά καμάκια με μύτη με τοξίνες!

Μυρμήγκια και ακακίες

Τα Acacia Trees έχουν μερικούς δυνατούς φίλους που τους βοηθούν να τα υπερασπιστούν από τα αρπακτικά… μυρμήγκια!

Είναι δύσκολο να είσαι μικροσκοπικός

Kim Ryall Woolcock & εικονογράφηση Stacey Thomas

Ανακαλύψτε πώς αυτά τα μικροσκοπικά πλάσματα παραμένουν ασφαλή ή κυνηγούν για το μεσημεριανό τους γεύμα. Μεγεθύνετε τις υπερδυνάμεις τους, όπως την ικανότητα να πυροβολούν μικροσκοπικά βελάκια, άλματα με ελατήρια που τους οδηγούν σε απίστευτα ύψη ή τους εκπληκτικούς τρόπους με τους οποίους μικροσκοπικοί κυνηγοί αμύνονται από πολύ μεγαλύτερα πλάσματα. Ίσως τελικά να μην είναι τόσο δύσκολο να είσαι μικροσκοπικός!