„Έχω μια γάτα, χρειάζομαι ακόμα έλεγχο παρασίτων;“

„Έχω μια γάτα, χρειάζομαι ακόμα έλεγχο παρασίτων;“

April 24, 2023 0 Von admin

Πιθανότατα έχετε ακούσει ανθρώπους να λένε, «Γιατί χρειάζομαι τον έλεγχο των παρασίτων; Εχω μία γάτα!“ Το να έχετε μια γάτα να περιπολεί στο σπίτι σας είναι ένα πλεονέκτημα για τη διατήρηση της δραστηριότητας των παρασίτων σε χαμηλά επίπεδα, ειδικά των ποντικών και των αρουραίων. Αλλά δεν είναι αρκετό. Σκεφτείτε ένα μεγάλο κτίριο γραφείων: πιθανότατα έχουν φύλακα, αλλά έχουν και σύστημα ασφαλείας. Σκεφτείτε το Modern ως το σύστημα ασφαλείας σας για τον έλεγχο των παρασίτων και τη γάτα σας ως φύλακα.

Παρασίτων στο σπίτι

Οι γάτες που έχουν ζήσει σε εξωτερικούς χώρους είναι καλύτερες στο να κυνηγούν ποντίκια στο σπίτι σας. Και ενώ δεν είναι όλες οι σπιτικές γάτες καλοί κυνηγοί ποντικών, μπορούν ακόμα να αποτρέψουν τη δραστηριότητα των ποντικών με τις φερομόνες τους. Τους αρέσει να τρίβονται πάνω σε πράγματα και όταν αφήνουν πίσω τους αυτά τα ίχνη αρωμάτων, λέει στα ποντίκια ότι δεν είναι ασφαλής περιοχή. Τα ποντίκια είναι πιθανό να βρουν ένα ασφαλέστερο μέρος όπου δεν θα τα κυνηγούν καθημερινά.

Έχετε ποντίκια; Καλέστε το Modern στο 1-800-323-7378 ή κάντε κλικ εδώ για να προγραμματίσετε την εξυπηρέτηση σήμερα!

Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερα εάν η γάτα σας λειτουργεί ως αποτρεπτικό ποντίκι παρά ως κυνηγός ποντικιών. Η κατάποση ποντικών εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των γατών. Απλώς το δάγκωμα ενός ποντικιού μπορεί να μολύνει τη γάτα σας με τον παρασιτικό στρογγυλό σκουλήκι. Οι γάτες μπορούν επίσης να προσβληθούν από τοξοπλάσμωση από μολυσμένα ποντίκια. Αυτό μπορεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο, κάτι που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τις έγκυες γυναίκες. Κρατώντας τη γάτα σας καλά ταϊσμένη θα μειώσει τον κίνδυνο να καταναλώσει τα ποντίκια που βρίσκουν. Στην ιδανική περίπτωση, απλώς θα απολαύσουν τη συγκίνηση του κυνηγιού και τελικά θα σκοτώσουν το ποντίκι.

Οι γάτες είναι επίσης εξαιρετικές στο να παρατηρούν έντομα και μερικές φορές τα χτυπούν από τον αέρα και τα σκοτώνουν. Μπορούν τουλάχιστον να σας ειδοποιήσουν για δραστηριότητα εντόμων που μπορεί να έχετε χάσει και μπορείτε να το πάρετε από εκεί. Εάν η γάτα σας είναι προσηλωμένη σε κάτι στο σπίτι σας, πιθανότατα πρόκειται για ποντίκι ή ζωύφιο.

Η σύγχρονη λύση

Η γάτα σας είναι ένας εξαιρετικός φύλακας στην καταπολέμηση των παρασίτων. Μπορούν να σας ειδοποιήσουν για τη δραστηριότητα ποντικιών και εντόμων και, ενδεχομένως, ακόμη και να αποτρέψουν τα ποντίκια από το να ζουν στο σπίτι σας. Αλλά δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους, και εκεί έρχονται τα Antiimex SMART και Homecare Green της Modern.

Το Antiimex SMART είναι η έξυπνη και φιλική προς το περιβάλλον υπηρεσία ελέγχου παρασίτων που λειτουργεί 24/7. Εάν εντοπιστεί δραστηριότητα ποντικιού, η SMART επικοινωνεί ασύρματα με τα γραφεία μας, ώστε να μπορέσουμε να στείλουμε έναν σύγχρονο επαγγελματία της υπηρεσίας παρασίτων για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Καλέστε το 1-800-323-7378 για μια δωρεάν προσφορά ελέγχου παρασίτων τώρα!

Με την καινοτόμο τεχνολογία SMART από την Anticimex, δεν θα χρειαστεί ποτέ να σκεφτείτε ποντίκια στο σπίτι σας, πολύ περισσότερο να αφαιρέσετε ένα από μια ηλεκτρονική ή παραδοσιακή παγίδα κουμπώματος. Το σύγχρονο θα είναι εκεί πριν καν καταλάβεις ότι μας χρειάζεσαι!

Το πρόγραμμα Homecare Green της Modern καλύπτει πάνω από 55 κοινά οικιακά παράσιτα, συμπεριλαμβανομένων των ποντικών, των αρουραίων, των ζωυφίων από σπόρους των δυτικών κωνοφόρων και των ασιατικών σκαθαριών. Καλέστε το Modern σήμερα στο 1-800-323-7378 για μια δωρεάν προσφορά ή για να προγραμματίσετε την εξυπηρέτηση. Και φροντίστε να ανταμείψετε τον προστάτη των αιλουροειδών σας με λίγο catnip για να τρομάξει αυτά τα ποντίκια μακριά.